10 gedachtes die iedere vrouw heeft tijdens de sale

Twee keer per jaar gaan hier op de redactie de vlaggen uit. En nee, dat heeft niks te maken met verjaardagen van belangrijke mensen. Er zijn momenten in het jaar die groots gevierd moeten worden. Welke momenten dat zijn? Winter- en zomer sale. Eigenlijk is het een soort kerst voor shopaholics. Overal in de stad komt versiering te hangen in de vorm van affiches, posters en vlaggen met daar heel groot SALE op. Of het percentage dat je níet meer hoeft te betalen (soort van je winst dus eigenlijk). Heerlijk. We lieten je al eerder de mooiste sale looks zien; totale looks die je voor nog geen € 75 al in huis hebt. Of wat dacht je van deze knappe winterjassen? Voor nog geen € 60 heb jij zo’n pareltje in de kast hangen. Genoeg redenen dus om intens te genieten van deze sale periode, toch? En daar gaat het soms een beetje mis. Er gaat niet alleen een behoorlijk bedrag van de prijzen af, ons logisch nadenken krimpt net zo hard. Wij vrouwen kunnen namelijk als geen ander goed praten waarom we zo hard mee doen aan de hysterie die ontstaat als het ergens sale is. Zeg eens eerlijk: komen deze gedachten jou bekend voor..?

10 gedachtes die iedere vrouw heeft tijdens de sale

1. ‘Shit, mijn maat is uitverkocht. Maar voor 20 euro pas ik vast ook een maatje groter/kleiner.’

2. ‘Deze broek wilde ik steeds al hebben maar vond ik te duur. Nu is ‘ie 10 euro goedkoper, dan kan ik ‘m toch niet laten liggen?’

3. ‘Als ik dit item nu niet koop is ‘ie straks vast weg en krijg ik spijt. Ik zag die ene vrouw er net al naar loeren.’

4. ‘Dit topje kost nu maar 20 euro! Ik heb géén idee wanneer ik het aan ga trekken of waar ik het mee moet combineren, maar halló: 20 euro!’

5. ‘Alles op deze stapel is maar 5 euro! Ga ik écht tussen die berg zoeken? Ja! Nee. Misschien. Wat een gedoe. Oeh, ik zie een mooi stofje!’

6. ‘Een echte *nog in te vullen designer naam* met 10% korting? Dat is echt een buitenkansje.’

7. ‘Ik haat sale. Ik haat die drukte. Ik ga toch even kijken.’

8. ‘Ik heb eigenlijk geen geld maar het is maar twee keer per jaar sale. Dat kan ik toch niet missen? Ik shop volgende maand dan gewoon niet…’

9. ‘Ik zag dat ene hippe meisje net met deze blouse lopen. Die wil ik ook.’

10. ‘Al deze items voor 150 euro totaal? Dit kost mij geen geld, het levert mij geld op!’

 

P.S. Ook als het geen sale is hebben we áltijd wel een reden om te shoppen. Lees het hier!