10 redenen om zeker WEL een tattoo te nemen

Je zit er al een tijdje mee in je hoofd en je weet niet wat je ermee moet doen: een tattoo nemen. Je vriendinnen snappen het niet, je ouders vinden het zonde van je lichaam, je vriend vindt het juist een super goed idee en jijzelf? Tough decision! Als dat scenario je bekend voorkomt, kun je het beste even deze redenen gaan lezen.

1. Je lichaam is jouw tempel: je kunt het decoreren zoals jij dat wilt
Niemand anders is de baas van jouw lichaam, that’s just you. Dus laat anderen je dan ook niet vertellen wat je wel en niet met je lichaam mag doen.

2. Tattoo’s zijn een uiting van wie jij van binnen bent
Met een tattoo kun jij laten zien wie jij van binnen bent zonder dat je het aan mensen hoeft te vertellen. Laat gewoon je tattoo zien. It explains it all!

3. Tattoo’s kunnen fungeren als eerbetoon
Of als gedenkteken. Zo kun je iemand of iets voor altijd dicht bij je houden. Dat is toch iets heel moois?

4. Je wordt de meest bad-ass grandma
Welk kleinkind kan er nu zeggen dat ze een coole oma hebben? De jouwe dus! Je tattoos zijn later herinneringen aan je jeugd die niemand meer van je afpakt.

5. Het is kunst
Een tattoo laten zetten bij een artiest waarvan je het werk echt geweldig vind, betekent dat je een uniek kunstwerk hebt gekregen. Helemaal voor jou en voor altijd.

6. Er hoeft helemaal geen betekenis achter te zitten
Er is niks mis met een tattoo nemen gewoon omdat je ‘m mooi of cool vind. Go for it!

7. Mensen worden al duizenden jaren getatoeëerd
Daarom wordt het tijd dat mensen het gewoon accepteren en in plaats van een oordeel klaar hebben staan. Als je een tattoo wilt, neem er een. Wil je het niet? Neem je er geen.

8. Het verandert niet wie je bent als persoon
Een tattoo hebben maakt je niet minder intelligent, minder vriendelijk of meelevend. Je bent wie je bent.

9. Een tattoo kan een onzeker iemand helpen
Een tattoo kan littekens of pigmentvlekken verbergen. Op die manier voelen onzekere mensen zich beter over zichzelf en misschien wel mooier. Een tattoo kan je confidence een boost geven.

10. Jij bent uniek met je tattoo
Elke tattoo is uniek en iedere reden die achter de tattoo zit, is anders. Je tattoo is een goede manier om jezelf te onderscheiden van de rest. 

READ NEXT:


>

Source: Amlul