10 redenen waarom grote borsten hebben de bom is

Niet alle vrouwen met grote borsten zijn er blij mee: ze krijgen last van hun rug, vinden het niet mooi of vinden hun kledingkeuze moeilijk. Voor de vrouwen die er wel blij mee zijn: You should be! Want er zijn een hoop voordelen van grote borsten. En dit zijn er 10.

1. Sommige kledingstukken zijn gewoon gemaakt om aan de bovenkant ‘gevuld’ te zijn
En staan ook echt alleen mooi als ze gevuld zijn. En jij kunt die tops dragen omdat je wat hebt om ze mee te vullen. Vrouw, daar kun je hartstikke trots op zijn.

2. Je kunt een boek lezen in bad zonder dat ‘ie nat wordt
Je legt het boek gewoon op je borsten neer en daar blijft ‘ie dan ook op liggen. Net als een tafeltje. Kijk, dat noemen we nou multitasken.

3. Volle borsten leiden af
Volle borsten leiden af van de rest van je figuur. Als je imperfecties hebt zullen deze minder opvallen omdat je boobies dat al doen. Score!

4. Kortingen regelen is voor jou geen probleem
Dat mannen van grote borsten houden, is inmiddels wel bekend. We vinden het vaak vervelend als een bouwvakker ons om deze reden na-fluit, maar soms kun je er bij mannelijk personeel prima je voordeel mee doen. Bijvoorbeeld bij het regelen van extra kortingen of een beter zitplaats bij je favoriete hotspot. Gewoon even ietsje meer tegen elkaar aanduwen en je hebt het zo voor elkaar. 

5. Je voelt je op en top vrouwelijk
Grote borsten zijn echt wel een teken van vrouwelijkheid en zo mag jij je dus ook voelen.

6. Iedereen leest wat er op je T-shirt staat
Omdat (vooral van mannen) daar gewoon op gericht zijn. Wil je dus een duidelijke boodschap overbrengen? Laat het op je shirt drukken ;-].

7. Je kunt ruimte voor jezelf maken in een drukke omgeving
Jouw buste is vrij groot en daarom kun jij met een paar bewegingen ruimte voor jezelf maken op een druk festival, of natuurlijk in de rij voor de treindeuren. Voordringen is een makkie voor jou.

8. Jij hebt geen push-up bh’s nodig
Geen gedoe met push up bh’s of kipfilets want jij hebt gewoon al een prachtig decolleté van jezelf. You’re sexy and you know it.

9. Jij hebt de beste plek om je sieraden te showen
Dit werkt hetzelfde als het T-shirt met tekst. Er worden veel ogen naar jouw buste getrokken dus dat is de ultieme plek om je nieuwe sieraden te showen. Je wilt toch dat iedereen die knappe nieuwe Chanel ketting ziet?

10. Je hebt het ultieme middel om mannen af te leiden
Probeer een weddenschap met vriendinnen: wedden dat ik een random guy op straat tegen een lantaarnpaal aan kan laten knallen? En dat alleen door die boobies van je..

READ NEXT:
Waarom vrouwen beter zijn dan mannen!
De 6 voordelen van het hebben van grote voeten!
Waarom pizza beter is dan een vriendje!