10 situaties die erger zijn dan je worst nightmare

Herkenbaar?

Je hebt soms van die dagen… Iedereen kent het wel. Je vraagt jezelf af: “kan het vandaag nóg erger?”. Turn’s out dat het dan altijd nog een tikkeltje erger kan. Wij hebben vandaag 10 situaties voor je geschetst die nog erger zijn dan je worst nightmare. Al kunnen we er natuurlijk nóg wel zo’n 100 bedenken..

 1. Op een legoblokje staan
  Want als er iets, maar dan ook écht iets vervelend is in het leven, dan zijn het wel legoblokjes. Was je er zelf ein-de-lijk te oud voor om mee te spelen, sta je er bij je oppaskindjes wel op. Of bij je neefjes. Dat die dingen na al die jaren überhaupt nog gemaakt worden?! Zou verboden moeten worden! Heeft er dan nooit iemand een petitie aangemaakt om de verkoop van Legoblokjes te verbieden? Ridiculous..
 2. Eten bij de schoonfamilie
  De eerste keer bij je schoonfamilie eten. Heb je het hele kruisverhoor godzijdank overleefd, krijg je iets voorgeschoteld waar je echt, maar dan ook echt van moet kotsen. PANIEK! Om de lieve vrede te bewaren bedenk je gewoon dat het een patatje pindasaus is en eet je het keurig op. De volgende keer eten jullie gewoon buiten de deur…
 3. 1e dag uitverkoop bij de ZARA
  Uitverkoop bij ZARA betekent maar één ding: C-H-A-O-S. Té veel vrouwen in één ruimte en letterlijk alles in de winkel wordt à la minute overhoop gegooid. Denk maar aan dit personeel de volgende keer dat je denkt dat jíj een kutbaan hebt..
 4. Je vliegtuigmaatschappij is je koffer kwijt geraakt
  Ben je na al die uren eindelijk uit dat vliegtuigstoeltje vandaan gekropen, en helemaal klaar voor een week rust totdat… “Sorry ik denk dat ik je niet goed verstond. KWIJT?!?!?!” Geen bikini, geen kleding, geen schoenen en (nog erger) geen indicatie wanneer je koffer dan wél aankomt op het vliegveld. Als ‘ie überhaupt nog komt..
 5. Een héél potje structuurpoeder loslaten in je net gewassen kapsel
  Denk je “even snel” wat volume in je haar te krijgen door wat structuurpoeder op je scheiding aan te brengen, gaat het finaal mis: de deksel zat los. En plots lijkt het de Mount Everest bedekt in sneeuw wel op je voorhoofd. AARGGHH!! Nu maar gauw je baas bellen, want je haar wássen, drógen én opnieuw modelleren gaat je niet binnen 5 minuten lukken!
 6. Gênant struikelen in het openbaar
  In de bus probeer je alvast nonchalant naar de uitgang te lopen totdat de buschauffeur plotseling z’n rem indrukt. Lig je dan midden in het pad… Hard mee lachen alsof je het zelf ook zo grappig vind lijkt de beste oplossing, al verbergt het niet je (inmiddels) knalrode hoofd. Óf die keer dat je je heel zelfverzekerd een huisfeestje binnen wilde lopen waar al je frenemies ook aanwezig waren, maar je de drempel even over het hoofd zag. ‘Walk of shame’ heeft nog nooit zoveel voor je betekend.
 7. Verstopt zitten op vakantie
  Op vakantie is één ding zeker: je eet waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt. Als je honger hebt eet je gauw een stuk wit stokbrood of iets anders wat er eetbaar uitziet, maar niet teveel moeite kost. Het zal dus niet erg hoogstaand voedsel zijn, met als gevolg dat je dus niet kunt poepen. Vre-se-lijk! Het allergrootste nadeel van niet kunnen poepen, is dat je er hoogzwanger uitziet in bikini. Die opgezette, kogelharde buik is hier dus écht niet te verbergen. Daar komt nog eens bij dat je géén idee hebt wat de drogist zegt als je daar heengaat voor een middeltje. Spreekt geen Engels… TOP!
 8. Niet door de ‘queu’ komen tijdens de kaartverkoop van H&M x ….
  Een nieuwe H&M x designercollectie die om 10:00 begint? Jij zit om 8:00 al te popelen aan de keukentafel. Om stipt 10:00 druk jij op de refresh-button. Hell yes dat jij een van de eerste bent die de tickets gaat bemachtigen! 10:07 – oké, duurt lang. 10:11 – Ja hoor… Zij is er wel al door. 10:19 – als ik tot 10 tel en ik ben er nog niet door, dan stop ik. 10:26 – WAAROM DUURT HET ZO ONWIJS LANG? 10:29 – UITVERKOCHT? Tuurlijk. Het is ook ALTIJD hetzelfde liedje…
 9. Wanneer je je realiseert dat je je hebt verslapen op een belangrijke dag
  Ah, heerlijk! Uitslapen op zondag… SHIT, HET IS GEEN ZONDAG! Het is donderdag en om 09:30 heb jij dat superbelangrijke interview met Leonardo Di… En het is ook al 09:10!! Je springt létterlijk je bed uit maar hebt eigenlijk geen idee wat je moet doen. Je schudt je vriend wakker en beveelt hem om ontbijt te maken (of in ieder geval iéts in elkaar te flansen voor onderweg). Je springt onder de douche, gooit wat poeder op dat bleek-geschrokken-bekkie en met je jurk nog binnenstebuiten aan vlieg je je auto in. Not ready but let’s roll!!
 10. Paaltjes
  Je gaat gezellig een avondje stappen. Als het licht begint te worden, besluiten jullie toch maar naar huis te gaan: je hebt inmiddels wel genoeg gênante moves vertoond op ‘I’m Sexy and I Know It’. Je springt gedachteloos achterop bij je lover. Wat romantisch hè, dat hij je nog steeds naar huis fietst?! Het enige wat hij even vergeet te melden, was dat er een paaltje aan kwam in about 10…9… Vervolgens knal jij met een rotgang met je knieën tegen dat godvergeten paaltje aan… Hoe moet je nou morgen uitleggen aan die veel-te-grappige (not) mannen van werk dat je heus je werk niet op je knieën doet?

 

READ NEXT:
Waarom vrouwen die wijn drinken betere seks hebben!
Ochtendmens? Misschien ben jij er een in wording!
Waarom vriendinnen van vroeger te gek zijn!

source: Touchestone pictures

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites