10 x pyjama shorts looks

Nightwear becomes daywear. Ja, echt! Misschien omdat we, tussen de skinny jeans en crop top door, zin hebben in een comfy look. De pyjama-trend wordt sinds Stella McCartney’s 2012 collectie door veel stijliconen en celebs omarmd. Verschillende full pyjama looks zijn op de runway en streetstyle beelden gespot en het ziet er echt te gek uit.

Voor ons gaat een van top tot teen pyjama look een beetje ver voor je dagelijkse outfit. Het is prachtig, maar niet heel draagbaar. Imagine: zie jij jezelf al op de fiets in je satijnen ensemble? Well, we don’t! De pyjamatrend kan je wel prachtig terug laten komen in de details van je outfit. Denk aan: zijden broeken of jasjes met grote knopen waarvan alles uitgevoerd is in vederlichte materialen. De pyjama shorts voor de zomer ideaal en een toffe aanvulling in je wardrobe.

Naast dat de pyjama shorts hartstikke knap zijn, zijn ze ook nog eens luchtig en super comfortableHet zit in ieder geval veel lekkerder dan je plakkerige leather shorts met giga-warm weer. 😉

De zijden pyjama shorts zie vrijwel overal. Of je nu op Net-a-Porter kijkt of op zoek gaat bij de high street ketens. In vrijwel elke print, kleur of stof is wel een exemplaar te vinden. Hieronder vind je verschillende manieren om de pyjama shorts te combineren. Ga je voor classy? Combineer de short met een blazer en heels! Ga je voor casual? De pyjama short gaat prachtig samen met een basic top en slippers a la Isabel.  Wil je all out? Ga dan voor een te gekke print die terugkomt in je short en top!

 

 

pj_shorts

 

payama_shorts

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Saint Tropez

2. Zara

3. Only

4. Zara

5. H&M

6. Mango

7. New look

8. Chloé

9. Mango

10. Stella McCartney

[/red_box]