11 gedachtes als je weer eens met een te zware tas aan het slepen bent

Om een of andere reden vinden wij vrouwen het blijkbaar fijn om de hoeveelheid spullen van een kleine Hema in onze tas te hebben. Want stel je nou eens voor dat die lipstick niet matcht, dan heb je in ieder geval zeven andere opties nodig, toch? Wij hebben de meest voorkomende gedachtes op een rij gezet die iedere vrouw met een zware tas vol met junk herkent.

1. ”YES! ik heb wat kauwgum bij me. Oh, die is leeg.”

2. ”Ieww! wat raakte ik nu aan?” Met (half opgegeten) koekjes en oude tissues is paniek nog echt niet zo gek.

3. ”Crap, stond mijn tas nou de hele tijd open? Ik hoop echt niet dat iemand al die vieze snotdoekjes heeft gezien.”

4. ”Oh nee, mijn mobiel gaat. Is het wel de moeite waard om te zoeken? Voor ik het gevonden heb is het toch al te laat.”

5. ”Heeft u een bonuskaart?” ”Nee, ben ik vergeten. Zou jij die even voor me kunnen scannen?” Hoewel je toch zeker weet dat je hem bij je hebt, wil je iedereen (inclusief jezelf) het leed besparen om 5 minuten lang tussen 40 andere pasjes te gaan zoeken.

6.  ”Mijn mobiel is weg. Ik ben hem zeker bij de kassa vergeten, of in de bus of in het paskhokje. Ik zag die vrouw achter me wel loeren. Zij heeft hem zeker meegenomen.”

7. ”Waarom gebruik ik die handige vakjes niet?”

8. ”Die vakjes zijn zo irritant, moet ik al die ritsjes openmaken.”

9. ”Waarom zit alles zo onder de kruimels?”

10. “Ik heb echt een grotere tas nodig…”

11. ”Mijn schouder doet zo’n pijn!” Maar die pijn in je schouder is nog niet het ergste.. Onze collega’s van ELLE deden onderzoek. En geloof ons de effecten van een te zware tas zijn niet fijn!

Als je toch met een tas aan het sleuren bent, moet het wel een mooie zijn
>De tas die we overal tegenkomen op Instagram
10 opvallende tassen waarmee je iedere outfit knallend maakt
>De tas waar iedere vrouw binnenkort mee rondloopt