12 dingen die we stiekem allemaal doen

Wat is er nou lekkerder dan volledig jezelf kunnen zijn als je alleen thuis bent? Niks. Daarom laat je je helemaal gaan en doe je best wel wat dingen waar je je tegenover andere voor zou schamen. Gelukkig ben je niet de enige. Lees hier welke twaalf dingen we stiekem allemaal doen!

1. Rondlopen zonder beha

En… Thuis! Uit dus die beha. Wie heeft die oncomfortabele dingen überhaupt uitgevonden? Oh, en die spijkerbroek zit trouwens ook helemaal niet zo lekker, uit ermee. Knot op je hoofd en heerlijk ontspannen.

2. Disney films en series van vroeger kijken

Je hebt zo’n beetje alles op Netflix al gezien en weet niet zo goed meer wat je vanavond kan gaan kijken. Hoewel, van Disney films heb je nooit genoeg. Dat wordt een Disney marathon! (Is ook nog eens goed voor je gezondheid). Of toch maar Beugelbekkie en Totally Spies terugkijken? Heerlijk die ongecompliceerde films en series van vroeger.

3. Je billen heel goed bekijken

Je hebt wel twee hele dagen achter elkaar fanatiek squats gedaan in je slaapkamer. Dus het resultaat moet even in de spiegel bekeken worden. Ondertussen vraag je je af hoe andere mensen je achterwerk zouden zien.

4. Bellen op de wc

En dan vooral doen alsof je niet aan het plassen bent en pas doortrekken als je opgehangen hebt. Wie heeft dat nou door?

5. Maar twee beha’s dragen

We zijn allemaal in het bezit van lades vol beha’s (zo kom je er PRECIES achter welke bh-maat je nodig hebt), maar uiteindelijk dragen we van onze hele collectie maar twee bh’s. Zonde! Of juist het beste excuus om dus eens flink te investeren in knap ondergoed?

6. Jouw voornaam met zijn achternaam voor je zien

Eindelijk afgesproken met die Tinder-match? Het eerste wat wij vrijgezelle vrouwen dan doen is bedenken hoe onze voornaam met zijn achternaam klinkt. Een goede voorbereiding is alles, toch?

7. Je hand in je shirt stoppen

Je beha is uit en je zit lekker op de bank in je eentje een film te kijken. Op de een of andere manier gebeurt het dan toch steeds dat je opeens in een houding komt te zitten waardoor het wel erg fijn is om je hand even onder je shirt te stoppen en een van je borsten even vast te houden. Die dingen hebben ook aandacht nodig toch? En als mannen hun hand in hun broeken mogen stoppen, mogen wij dit ook.

8. Plassen met de deur open

Heerlijk. En niemand die er last van heeft..

9. Je grote boodschap ophouden

Bij hem thuis (of je vriendin) poep je niet. Dus je houdt het op. Zodat je vervolgens met borrelende darmen rondloopt. Houd je het echt niet meer? Als hij even wegloopt, laat jij stiekem een scheetje ontsnappen. Nu maar hopen dat hij het niet ruikt!

10. Schoonmaken in je ondergoed

Schoonmaken hoort er soms ook bij. En het is niet het leukste om te doen, maar op één of andere manier is het wel een stuk leuker als je het kan doen in je ondergoed. Dan voel je je eigenlijk best wel sexy terwijl je schoonmaakt, alsof je in een film speelt.

11. Stalken to the next level

Opeens twaalf maanden diep in iemands Instagram zitten? Ja, dat overkomt je soms maar zo. Als je maar niks per ongeluk liked… Want dat betekent dus echt het einde van de wereld.

12. Drie dingen door elkaar eten

Je hebt zin in chocola, maar ook in chips en eigenlijk ook in popcorn. Nouja, als je echt niet kan kiezen neem je gewoon van alles een beetje en eet je het gewoon door elkaar heen. Spijt als je daarna een beetje misselijk bent? Niet echt, want het was wel echt hemels.

Met sommige dingen kan je beter stoppen:
5 dingen die jouw wimpers verpesten
7 ontbijt fouten die jij waarschijnlijk OOK maakt
9 fashion fouten die iedereen maakt (maar hierna nooit meer)