12 signalen dat het tijd is voor een make-over

Soms ben je gewoon toe aan een make-over. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, maar het gaat er natuurlijk altijd om dat jij blij met met je stijltje. Wij hebben 12 signalen waaraan je kunt zien dat jij duidelijk toe bent aan een make-over

1. Je zit niet lekker in je vel
Dit kan een goede reden zijn om te beginnen aan een make-over. Want er is niets beters dan lekker in je vel zitten. Grijp deze kans aan en ga voor een nieuwe look. Dit maakt je meteen gelukkiger.

2. Verzorging
Je loopt al een tijdje achter met je verzorging. Je kleren zijn niet goed gewassen en je zou zo naast de eerste de beste zwerver kunnen gaan liggen. Probeer jezelf uit dit dal te trekken en vraag om personal styling.

3. Ouder
Mensen schatten je ouder in dan je werkelijk bent. Ja als je 16 ben en je word 18 geschat is dit super fijn. Maar als je de 30 hebt bereikt is hier niks leuks meer aan.

4. Jonger
Ook dit kan vervelend zijn. Natuurlijk vinden we het fijn als we iets jonger worden geschat, maar het moet niet zo zijn dat we straks 30 zijn en nog voor 15 worden aangezien. 

5. Lichaamsomvang
Natuurlijk moet je ook rekening houden met je omvang van je lichaam. Ben je wat steviger? Trek dan alsjeblieft geen legging aan als broek!

6. Grijze muis
Je ziet er altijd hartstikke saai uit. Mensen zien je niet staan. Gooi wat kleur in je leven en probeer wat meer op te vallen. Zo kan zoveel gelukkiger worden hierdoor.

7. Aantrekkelijk
Als zelfs je vriend je minder aantrekkelijk vindt, dan zou ik echt naar de eerste de beste stylist toe rennen, want je moet geholpen worden en snel.

8. Te hard gewerkt
Werk jij dat je uitgeput bent door je slopende baan? Een make-over kan er ook voor zorgen dat je weer nieuwe energie krijgt.

9. Kledingstijl
Ben jij je kledingstijl spuug zat en weetje niet wat je verder nog moet kopen om je stijl te veranderen? Vraag hulp. Door te experimenteren lukt het veel sneller om je eigen stijl te vinden.

10. Vast in de zelfde sleur
Je hebt iedere dag iets anders aan, maar mensen denken dat je altijd het zelfde aan hebt. Je zit duidelijk vast in een sleur. Probeer hieruit te komen door stijladvies te vragen.

11. Nakijken
Er is niets vervelender dan mensen die je nakijken. Dit kan zijn doordat jij je te heftig kleed. Als je het niet vervelend vindt moet je er vooral mee doorgaan, Maar als je je er vervelend door gaat voelen is het handig om er iets aan te doen.

12. Geen reden
Je hoeft natuurlijk geen reden te hebben voor een make-over. Het is gewoon leuk om te doen. 

READ NEXT:
Deze styling trick van Manon geeft iedereen een goed figuur
Styled by Manon #664 / LaDress jumpsuit
Styled by Manon #681 / Denim skirt

Source: The dressing room