3 items die je nodig hebt dit weekend

We hadden zo’n zin in de zomer, toch? Nou, hij is er. En hoe! Man, man, man, wat is het heet. Dit weekend wordt het weer 30 graden.

Ga jij naar een festival dit weekend? Of een de hele dag op een terras zitten? Dan zijn er een paar beautyproducten die je echt even in je tas wil stoppen. Zo kom jij de dag goed door en kan je genieten van de warmte.

Handwaaier

Als je op een festival staat weg te branden in de zon, kan zo’n handwaaier een lekker briesje nabootsen. Je moet er wel even voor werken, maar heerlijk is het zeker. Daarnaast zijn ze er in zoveel leuke kleuren, het kan gewoon als accessoire aan je outfit worden toegevoegd.

Blotting papers

In de winter hebben we massaal last van een droge huid maar als het warm is, gaat onze huid juist glimmen. Zonde voor de make-up look die je vanochtend hebt aangebracht.. Vooral als je al last hebt van een vette huid dan is dit in de zomer nog eens extra lastig. Maar gelukkig is er een oplossing voor: blotting papers. Dit zijn dunne papiertjes die glans en zweet absorberen. Dep met een papiertje over je gezicht en je huid is direct gematteerd en ziet er weer fris uit.

Facial spray

Op een warme dag is het heerlijk om je gezicht te verfrissen met een mist. En dit voelt niet alleen heerlijk, je huid blijft ook nog eens gehydrateerd. Shop dus snel een face mist, stop hem in je strandtas en haal hem er nooit meer uit (ja, wel om te sprayen natuurlijk).