Ja we weten het, de perfecte jeans vinden is (helaas) heel moeilijk! Hij moet mooi staan, maar vooral ook lekker zitten. En die combinatie lijkt soms wel onmogelijk. We willen natuurlijk dat ons pluspunt wordt benadrukt: onze billen. Wij hebben hier zes tips waar je op kunt letten als je een mooi bijzettafeltje in een broek wil!

Stretch

We kennen allemaal de klassieke, stugge broek. Maar je kunt beter gaan voor een broek waar veel stretch in zit. Het zorgt ervoor dat je jeans goed aansluit, waardoor je achterste beter uitkomt.

Juiste maat

De maat van je jeans is erg belangrijk. Jeans lopen altijd erg uit. Koop een jeans dus altijd op zijn strakst. Krijg je de broek aan, gaat de rits en knoop dicht en kun je buigen met je knieën? That’s him! Je billen komen veel beter uit in een strakkere jeans. Veel van ons kopen een jeans die op dat moment het lekkerst zit (geef maar toe!), en dat is vaak een maatje groter. Die broek zal binnen no time uit lopen en te groot zijn en dat is niet erg flatteus voor je bips!

Skinny jeans

Een skinny jeans legt nadruk op je billen doordat het aan de onderkant strak toeloopt. Vind je dat jouw billen al erg aanwezig zijn? Koop dan een bootcut of een jeans met rechte pijp dan wordt de nadruk op de billen een stuk minder.

High waisted broeken

Doordat high waisted broeken hoog en strak zitten om je buik. Lijkt je taille smaller en je billen een stuk groter! De ideale jeans.

Hoog, gecentreerde zakken

De zakken op je broek moeten niet laag zitten. Dit zorgt juist voor een uitgezakt effect. Wanneer je een jeans gaat kopen, let dan goed op de zakken op je billen. Ze moeten hoog zitten en misschien nog wel belangrijker: dicht bij elkaar! Als de zakken meer naar de buitenkant zitten dan lijkt het alsof je bredere billen (en heupen) hebt. We don’t want that!

Details zijn belangrijk

Achterzakken met knoopjes zorgen voor extra volume. Dit laat je billen optisch groter lijken. Ook stiksels trekken de aandacht naar je billen en geven zo de illusie van wat junk in the trunk.

Nog meer tips voor mooie billen zonder te sporten?
De beste jeans voor vrouwen zonder billen
Krijg super strakke billen zonder workout!
Zes items waar je bootylicious van wordt

PHOTOCREDITS : FASHIONPARADOXES