4 natuurlijke manieren om vollere wenkbrauwen te krijgen

In de loop van de jaren krijgen onze wenkbrauwen heel wat de verduren. Zo was het ooit (in de tijd van Britney en Christina) ontzettend hip op je wenkbrauwen zo veel te epileren, dat het dunne lijntjes werden.

Inmiddels weten we (gelukkig) beter. Je zou denken dat zo’n trend nooit meer terugkomt, maar we zijn er bang voor. Anyway, op dit moment geldt, hoe voller hoe beter. Dus heb jij na al dat plukken moeite om weer volle wenkbrauwen te krijgen? Geduld is een schone zaak, maar deze tips gaan je zeker helpen.

1. Epileren in plaats van waxen

Als je je wenkbrauwen epileert kan je je wenkbrauwen haartje voor haartje stylen. Je ziet precies wat je doet en hoeveel je weghaalt. In tegenstelling tot waxen. Onbedoeld haal je dan toch meer haartjes weg dan je zou willen.

2. Vitamines uit een potje

Kijk, je kan je haargroei dus gewoon even een zetje geven. Sugarbearhair zorgt er namelijk voor dat jouw haargroei net even wat sneller gaat. Dus als je wenkbrauwen het even zwaar hebben, koop zo’n potje. Ze zijn nog lekker ook.

3. Een keer per week castorolie

Smeer één keer per week je wenkbrauwen in met castorolie en laat het een paar uur zitten. Als je dit nu elke zondagavond doet (sowieso de beste tijd voor een beautyritueel), zie je binnen een maand al verschil qua dikte en gezondheid van je wenkbrauwen. Beloofd.

4. Gezond eten

Als jij zorgt dat je goed eet en veel plantaardig eten binnen krijgt, zie je al snel dat je haar er voller en gezonder uitziet. Je krijgt meer glans in je haren en ook voor je wenkbrauwen kan een voedzaam dieet voor haargroei in de wenkbrauwen zorgen.