4 paar schoenen die in iedere zomergarderobe thuis horen

Over het weer hebben we zeker niets te klagen dus het is tijd om je zomerschoenen uit de kast te halen! Of een paar nieuwe sandals aan te schaffen. Je kunt je collectie natuurlijk altijd aanvullen met een paar nieuwe beauties (you can never have enough, right?). 

Investeer in zomerschoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel zitten. Uit ervaring weten we dat ze anders toch in onze kast blijven liggen. Sandalen zijn echt onmisbaar in de zomer maar ook loafers zien we nog veel voorbijkomen. Deze zomer zijn er dan ook weer ontelbaar veel te vinden. Van de platte sandalen tot een paar met killer heels of een nieuwe witte sneaker (altijd goed). En ál deze items kan je shoppen bij Assem.nl.

Sandalen

Shop een mooi paar sandalen die je naar het strand, op vakantie maar ook naar je werk kunt dragen. Om je te helpen hebben we de allermooiste voor je op een rijtje gezet, die het goed doen onder je summer dress, jeans en shorts… Ja, eigenlijk staan sandalen onder alles knap.

 

 

Sneakers

Ja, die zijn altijd goed. En wees eens eerlijk, zijn jouw witte sneakers nog helemaal wit? Of zijn ze toe aan vervanging? Inmiddels zijn er alweer genoeg knappe modellen in de nieuwe zomercollecties te vinden. Wij hebben onze wishlist alvast aangevuld.

Espadrilles

 

Loafers

Vorig jaar waren de loafers als een echte trend, maar deze zomer zien we ze nog steeds. De loafers is een heuse essential geworden en het is dus niet verkeerd om hierin te investeren. Kies voor een lekker kleurtje, kies voor een metallic look of ga voor studs. 

Crossbody bag

En je outfit is natuurlijk nooit af zonder een knappe crossbody bag.

Luchtig, praktisch en work appropriate
>
 17x zomerschoenen die je ook naar je werk aan kan

En hij past OVERAL bij.
Deze schoen is echt onmisbaar op vakantie

Want met rood zie je er sexy, stijlvol en heel aantrekkelijk uit!
> 10x rode schoenen die je NU wil shoppen

 

PHOTO CREDITS: JOLIE LOT

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »