4 type jurkjes die bij IEDER figuur knap staan

Een jurk is vaak het antwoord. Als je weer in de kast staat te zoeken naar ‘iets’ om aan te trekken, hopeloos op bed neerploft en met heel veel drama je roept: I have nothing to wear, krijg je meestal te horen dat je gewoon die ene jurk aan moet trekken… Ben jij een beetje uitgekeken op die ene jurk? En opzoek naar een nieuw exemplaar maar kan jij door alle jurkjes the one niet vinden? Herkenbaar!

Je staat in het pashok, twijfelend of het jurkje die je aan hebt wel bij je past? Is dat jurkje wel zo flatterend voor je figuur, en past hij wel bij je leeftijd? Wij hebben daarom de vier type jurkjes voor je op een rij gezet die iedere vrouw knap staan. Bekijk en shop deze hieronder.

Halter

De hoge hals geeft de jurk net even dat beetje extra en zorgt voor een sophisticated uitstraling. Een halter jurkje legt de aandacht op het bovenlichaam. Het jurkje accentueert de mooie vrouwelijke vormen. Je showt hiermee natuurlijk een (best) wel sexy deel van je lichaam, namelijk je schouders en sleutelbeen, terwijl je ook weer niet te veel ‘verklapt’.

[show_boutique_widget id=”818542″]

Midi

Jong of oud en met welk figuur dan ook. Dus mocht je moeder, zus of vriendin dus dezelfde maat hebben, dan kunnen jullie de items gewoon delen. Een dress met een midi-lengte is altijd goed.

[show_boutique_widget id=”818543″]

Maxi

Een maxi dress is niet alleen heel mooi, je kunt hem ook dragen naar iedere gelegenheid. Met een paar hakken draag je hem chique naar een gala en in de zomer trek je hem aan naar het strand. Zo heb je het hele jaar plezier aan je jurk. Niet overtuigd? Zie hier hoe Manon hem het liefst draagt.

[show_boutique_widget id=”818545″]

Taille

We dromen allemaal wel van een slanke taille à la Doutzen Kroes, right? Ga voor een jurkje die het accent ligt om de middel. Door het jurkje daar strakker is of een knoop accent heeft. Je zou er natuurlijk ook een riempje bij kunnen pakken. Maar hiermee creëer je een mooie taille.

[show_boutique_widget id=”818561″]

Meer lezen?
Zo kan je gewoon met ieder jurkje of rokje op de fiets
Last minute de leukste zomerjurkjes shoppen onder de 50 euro