5 allerstomste dingen aan de Titanic

De Titanic kennen we van voor naar achteren. Maar iedere keer kijken we weer verliefd naar de kortstondige verboden romance tussen Kate en Jack. Maar laten we eerlijk zijn deze romance had zich nog prima voort kunnen zetten. ER WAS ECHT GENOEG RUIMTE VOOR TWEE PERSONEN OP DAT VLOT! Als Kate niet zo asociaal breed ging liggen! En dan nog iets:

1. Drama queen
In de eerste tien minuten zien we Kate dramatisch het dek oprennen. Ze klimt over de railing en dreigt hiervan af te springen. Want die geforceerde dinertjes, dure kleding en andere snuisterijen (waar wij een moord voor zouden doen) worden haar te veel. Maar gelukkig red Jack haar en kan ze direct weer terug naar haar tevreden oude leventje. Yay.

2. Van beslagen ramen tot bevroren lippen
Heel hot en steamy in die auto, maar hoe warm zou het daadwerkelijk daar beneden zijn? Ze staan letterlijk op het punt tegen een ijsberg aan te varen en zij krijgen het voor elkaar het daar beneden zo erg op te warmen dat de ramen beslaan? Oh please... sexy was het wel.

3. Molly verdient meer aandacht
We willen allemaal een Molly Brown in onze leven. Een vet gezellige tante die met beide voeten op de grond staat, gevat is en ook nog eens rekening houdt met iedereen. Ze is zo lief om Jack te informeren over het gebruik van de vorken en aan het einde van de film stelt zij voor om terug te varen met de sloep om meer mensen te redden. Zo’n onbaatzuchtige gezellige tante willen we toch allemaal?

4. Kate, ga f*cking aan de kant!
Er was echt nog genoeg plek. Alles had gewoon goed kunnen komen als Kate een beetje aan de kant ging. Een kwartier lang verdoet ze haar tijd Jack te beloven dat ze hem nooit zal laten gaan en dan PLOP, daar gaat hij. Ze liet hem gewoon gaan.

61fa8e78847b92f19d6271d5f5db0ac6

 

5. Alleen op de wereld
Niet alleen Leonardo laat ze kei hard verdrinken. Na al die jaren gooit ze ook nog haar ketting zomaar in het water. De ketting waar die mannen jarenlang naar aan het zoeken waren maar uiteindelijk alleen haar schetsen vonden. Die ketting, die gooit zij gewoon in het water. Ze had toch een hele knappe dochter? Die had die ketting vast wel willen hebben. So much voor de erfenis. Dat afschuwelijke ding (want echt hij is toch gewoon spuuglelijk?) is waarschijnlijk miljoenen dollars waard. Wat je daar allemaal wel niet mee zou kunnen doen… allemaal in de water.

 

PHOTO CREDITS: itsgeorgia.com