5 beste zelfbruiners voor een zomers tintje

Soms moet je de natuur een handje helpen. De lente is er bijna en de dagen waarop je je skin showing pieces kunt dragen komen steeds dichterbij. Juist díe kledingstukken staan toch net even lekkerder als je een sun kissed huid hebt.

Wij hebben helaas nog steeds een fijne oud-Hollandse melkwitte huid en zelfbruiners bieden dan dé uitkomst. Je kunt het probleem natuurlijk ook heel rigoreus met een zonnebank kuur aanpakken, maar wij kiezen liever voor een iets minder schadelijke remedie: zelfbruiners!

Een klein laagje zelfbruiner laat je huid direct stralen met als resultaat een gezond glanzende en goud gebronsde huid. De tijd dat je bij het gebruik van een zelfbruiners een Donatella Versace oranje huid riskeerde is allang voorbij. De onderstaande bronzers geven een sunkissed resultaat met een gouden gloed.

Zorg dat je je huid goed scrubt van tevoren. Dat zorgt ervoor dat je de zelfbruiner nóg egaler en mooier aan kan brengen. Niet alleen je bleke gezicht kun je aanpakken met een zelfbruiner, ook witte melkflessen knappen enorm op van a tan from a can!

Marc Inbane

Als je ooit naar “Roy Donders, stylist van het Zuiden” hebt gekeken, dan heb je deze zelfbruiner regelmatig voorbij zien komen. Royke Donders zweert er namelijk bij. Niet alleen Roy Donders trouwens, maar ook talloze modellen die dit product gebruiken om het zo te laten lijken alsof ze twee weken op de Bahama’s hebben doorgebracht.

Deze zelfbruiner van Marc Inbane is geen schuim, maar een spray die je na het aanbrengen meteen uitsmeert met de bijbehorende handschoen (of voor je gezicht, kwast). Ook heeft Marc Inbane een scrub om je huidje zelfbruin-klaar te maken én hebben ze een zelfbruiner die speciaal voor het gezicht is.

St. Moriz

Van St. Moriz heb je een aantal verschillende varianten. Een mousse, lotion en zelfs een spray. Daarnaast heeft St. Moriz ook nog een lijn om je skin als het ware te preppen. Zo hebben ze primer waar je je dode huidcellen eerst mee kan weg scrubben en een tan enhancer voor langer kleurbehoud. En de producten van dit merk ruiken ook nog een naar vakantie.

Bondi Sands

Bondi Sands komt oorspronkelijk uit Australië. Ook dit merk heeft verschillende varianten. Mousse, lotion, een spray, olie en zelfs wash off tan. Dus ben jij iets te enthousiast met de zelfbruiner aan de slag gegaan, dan haal je het met dit laatste product gewoon weer weg.

[show_boutique_widget id=”814277″]

Selfie Tan ’n go

Dit fijne merk biedt veel verschillende varianten aan. Van mousse, tot moisturizer en scrub. Zelfs een gel met kleine pareltjes met bronzer in. Met deze producten krijg jij een heerlijk bruin, zacht huidje.

Bronz’Express

Dit merk heeft niet heel veel varianten, maar heeft de focus gelegd op een klein aantal. Hun assortiment bestaat uit een lotion, gel en een potje met magic radiant drops. Vooral de magic radiant drops zijn fijn. Deze mix je heel gemakkelijk met je dagcrème. Hallo sunkissed glow!

[show_boutique_widget id=”814278″]

Zo breng je zelfbruiner op de juiste manier aan
De do’s en dont’s voor het aanbrengen van zelfbruiner

Accentueer je sunkissed skin met een bronzer en dit is de juiste manier
Zo breng je bronzer aan zonder op een wortel te lijken