5 cm langer zonder hakken? Hallo Invisible Heels!

Ben jij iemand die liever platte schoenen draagt (of gewoon niet goed weet hoe je op hakken moet lopen), maar toch graag de voordelen van hakken wil ervaren (lees: langer lijken)? Dan kun je nu stoppen met zoeken! Vanaf nu zijn er Invisible Heels, oftewel: onzichtbare hakken. Eigenlijk bestonden ze al even, maar werden ze vooral gebruikt door bijvoorbeeld acteurs. Nu zijn ze er ook in een meer fashionable uitvoering.

Invisible heels

Eigenlijk zijn het een soort halve schoenzooltjes van schuimachtig materiaal. Wanneer je ze in je schoen doet en de schoen aantrekt voelt het van binnen alsof je een wedge draagt (super comfortabel!), terwijl je van buiten niets kan zien. Toch ben je “plotseling” zo’n vijf centimeter langer (met deze tips lijk je nog langer). Ze zijn vooral geschikt om te dragen in sneakers of laarsjes die boven de enkel uitkomen.

Snel bestellen!

Heel even vreesden we dat deze briljante uitvinding alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar zou zijn. Maar, goed nieuws: ook Hollandse dames die er graag een paar centimeter bij smokkelen kunnen deze zooltjes bestellen.

[show_shopthepost_widget id=”1957548″]

 

READ NEXT
Hoge hakken tips die iedereen moet weten
Hakken zijn dus goed voor je lijf #30daysinheels
How to: langere benen zonder hakken