5 items die je beter kunt laten liggen als je er stijlvol uit wil zien

Van het woord stijlvol worden wij al nieuwsgierig. We willen er natuurlijk allemaal stijlvol uitzien en het liefst doen we hier zo min mogelijk moeite voor. Er zijn items die je echt in je kast moet hebben voor een stylish outfit, maar er zijn ook items die je beter kunt laten liggen als je een mooie outfit bij elkaar wilt zoeken. Wij vertellen je welke dat zijn, zodat jij 2018 straks superstijlvol begint.

1. Saaie zwarte jassen 

Een jas is een item dat je heel veel draagt. Zo’n jas kan een outfit maken of kraken. Een saaie zwarte jas werd in 2017 en wordt in 2018 ingeruild voor de oh zo gave statement coat. Je outfit kan nog zo saai zijn, maar met een opvallende jas merk je hier niks van en zie je er juist stijlvol uit.

2. Jeans die er goedkoop uitzien

We kunnen niet zonder de jeans. We dragen hem het liefst elke dag als het even kan. Daarom is het belangrijk dat deze jeans er goed uitziet. Een jeans die goedkoop oogt is echt een no go. Laten we eerlijk zijn, je ziet het gelijk als iemand een jeans van de Primark draagt. We willen niet zeggen dat je honderden euro’s moet uitgeven aan een jeans (al is het wel een echte investering). Kies voor een broek van G-star, Levi’s of bij de Zara, daar vind je ook nog eens stevige dikke jeans die er niet cheap uitzien.

3. Schoenen die hun beste tijd hebben gehad

Schoenen zijn zo belangrijk. Je loopt er een hele dag op, dus is het van belang dat deze goed zijn. Een afgedragen paar schoenen maakt je hele outfit stukken minder. Echt zo! Schoenen die niet meer van nu zijn of simpelweg kapot moet je dus ook weg gaan gooien. Investeer in een mooi paar waar je meerdere jaren in kunt lopen en wees er zuinig op. Die vertrapte schoenen draag je maar met een avondje uit!

4. Verkleurde sieraden 

Net als bij je schoenen kunnen je sieraden soms ook gewoon op zijn. Als je sieraden al een beetje groen aan het worden zijn, of zelfs afgeven, is het tijd om ze terug in het doosje te stoppen en daar ook te laten. Verkleurde sieraden kunnen er heel armoedig uitzien, dus raden wij ook zeker niet aan om deze te blijven dragen.

5. Kleding die je eigenlijk niet past 

We kennen het allemaal wel. Dat ene shirtje was er alleen nog maar in S terwijl je eigenlijk M hebt. Toch gekocht! Tja het was sale. Kleding die te klein of te groot is moet je gewoon niet dragen en dus ook niet kopen (note to self). Het staat 9 van de 10 keer toch niet mooi!

Wil je meer stijlvolle tips?
Wij hebben 7 handige tips waardoor jij er al-tijd stijlvol uitziet!
Je eigen stijl vinden in 8 stappen

PHOTO CREDITS: withaspoonfulofsugar