5 paar schoenen die iedere vrouw moet hebben

Vrouwen en schoenen.. Keer op keer weten we wel weer de perfecte smoes te verzinnen om toch nog dat ene paar laarsjes of sneakers aan te schaffen. Good shoes take you to good places, toch? Daar houden we het dan maar op. Niet compleet onbelangrijk is dat je schoenen moet passen bij de rest van je outfit en moet passen bij de gelegenheid. En geloof het of niet, eigenlijk heb je hiervoor maar vijf paar nodig in je schoenenkast. Dit zijn de schoenen die iedere vrouw moet hebben:

De witte sneaker

Moeten we deze eigenlijk uitleggen? Op sneakers kun je uren lopen, dansen, werken, wat dan ook. En dat zonder dat je last van je voeten krijgt. Sneakers zijn casual, stoer en sportief. Ga voor witte exemplaren, die kun je sowieso met elke outfit combineren.

De bikerboot

Bikerboots zijn onmisbare klassiekers, vooral in het najaar. Ze zijn vergelijkbaar met de witte sneakers in het voorjaar. Motorlaarsjes gaan nooit uit de mode. Je kunt ze dus ook de komende jaren gewoon weer uit de kast halen. Daarnaast houden ze je voeten lekker warm.

De zwarte pump

Een chic diner, een zakelijke afspraak of een date: op deze momenten komt de pump heel goed van pas. Daarom mag een paar goede pumps niet ontbreken in je kast. Zwarte pumps kunnen echt áltijd, dus go black.

De sandaal

Voor de warmere dagen heb je ook een paar open schoenen nodig die je voeten fris houden. Sandalen zijn dan perfect: ze zijn mooi en comfortabel. Ook geven ze meer steun dan slippers, waardoor je er langer op kunt lopen. Hak of geen hak? Kies vooral voor het type waar jij goed op kunt lopen.

De statement schoen

Is je outfit erg basic of zelfs een beetje saai? Dan kunnen statement schoenen je outfit afmaken. Ga voor een schoen met een felle kleur, een print of een plateau om je outfit een upgrade te geven.

Wij houden je niet tegen om meer (vijf, tien, twintig..) van je favoriete soort schoenen te kopen. Maar zorg er wel voor dat je ook in het bezit bent van verschillende kleuren. Zo ben jij op elke gelegenheid voorbereid.

Welke schoenen je ook draagt, zorg ervoor dat je de goede maat hebt: 
> Waarom je waarschijnlijk de verkeerde schoenmaat draagt

We houden zelf meer van schoenen dan van mannen:
> 8 redenen waarom schoenen beter zijn dan mannen

Passen je schoenen niet meer in je kast?
> Zo creëer je twee keer zo veel ruimte in je schoenenkast