5 redenen waarom denim pieces je favoriete items zijn

Denim, denim, denim; we kunnen er geen genoeg van krijgen en hebben er ook nooit genoeg van. Tegenwoordig kunnen we elk item wel in denim kopen. Op dit moment zijn denim jackets en dungarees ook niet meer weg te denken en ook de jeans blijft gewoon favoriet. Wij geven je vandaag 5 redenen waarom denim pieces onze favoriete items zijn!

1. Als je een denim item hebt van goede kwaliteit, kan die wel jaren meegaan, maar dan moet je hem natuurlijk wel veel liefde geven en goed verzorgen. Heb je een jeans die afgeeft? Met deze trick zorg je ervoor dat dat niet meer gebeurt.

2. Altijd balen wanneer er een vlek op je kleding komt. Bij denim worden we hier iets minder verdrietig van. Zo geef je het item namelijk een nóg stoerdere look. Een jeans mag namelijk best wel een edge hebben, toch?

3. De afgelopen jaren zijn jeans met scheuren enorm uit het dak gegaan. Waar we eerst zelf scheuren er in maakten, hangen de winkels nu vol met ripped jeans. En hé, het mag gewoon, zelfs als je oma zegt dat het echt niet kan!

4. Denim is ideaal tijdens een off day. Als je gewoon zin hebt in een chille middag is een jeans en een fijne trui gewoon de beste optie. ’s Avonds toch zin in een feestje? Je kan je jeans gewoon aanhouden. Hij is namelijk ideaal voor alle gelegenheden, net als alle andere denim items.

5. Denim is voor iedereen. Het past namelijk bij elke stijl. Aangezien ze er in allerlei kledingstukken zijn en in verschillende modellen, maak je iedereen er super blij mee! Ooit iemand gezien die geen denim piece in z’n kast had?

READ NEXT:


>

[show_ms_widget id=”29832475″ image_id=”32647499″ width=”960″ height=”650″]

Shop de denim pieces door erop te klikken of hieronder:
[show_shopthepost_widget id=”1262443″]
Source: Viva-luxury