5 redenen waarom we stiekem Beliebers zijn geworden

Waar we eerst niet zoveel moesten hebben van Justin Bieber, is de gekte nu helemaal overgeslagen naar de redactie. Eerst vonden we het nog een beetje lastig om toe te geven, maar sinds kort zijn we hier allemaal openlijk fan van Justin en gaat er geen dag voorbij dat ‘Sorry’ niet wordt gedraaid. Na tijden niks van hem gehoord te hebben, stonden we plots mee te dansen op ‘Where are u now’ en wisten we binnen no time de hele tekst uit ons hoofd. Daarna kwam ‘What do you mean’, waarna we al snel onszelf ‘we want more!’ hoorden zeggen (in ons hoofd natuurlijk). Bij ‘Sorry’ waren we om en beseften we dat we stiekem, heel stiekem Beliebers zijn geworden. Maar, dat is ook niet zo heel gek, toch? Wij delen de vijf redenen waarom we stiekem Beliebers zijn geworden! En geef toe, jij bent er inmiddels vast ook één!

1. We moeten eerlijk toegeven toen we ‘Where are u now’ hoorden, wisten we niet dat Justin Bieber het nummer zong. Oeps, zijn dit de eerste stappen naar Bieber fever?

2. Deze video is echt heel grappig, wij herhalen: echt heel grappig!
3. Hebben we het al gehad over z’n looks? Na een korte afwezigheid is Justin echt volwassen geworden en dat is te zien. Stiekem is hij best een hottie geworden. Stiekem.

4. Zelfs serieuze muziekmedia zeggen het. En ja, zelfs Matthijs van Nieuwkerk heeft in De Wereld Draait Door toegeven dat hij het een fijn album vindt. Dat zegt een hoop toch?

5. Oja, die naaktfoto. Maar echt! Nergens meer te vinden, maar geef toe: we hebben hem allemaal gezien.

READ NEXT:


>

Source: Instagram