5 redenen waarom we zo’n hekel hebben aan nieuwsbrieven

Laten we even eerlijk zijn. Hoe vaak openen we nou die nieuwsbrief die in onze mailbox terechtkomt? De inbox stroomt er mee over en ze eindigen negen van de tien keer in de prullenbak, sorry not sorry. Hieronder staan vijf dingen die bijna elke nieuwsbrief heeft en waarom dat zo mega irritant is!

Het voelt als spam

Er zijn nieuwsbrieven die we één keer in de maand binnen krijgen, helaas zijn die erg schaars. We worden helemaal gek van die dagelijkse nieuwsbrieven die onze inbox helemaal overnemen. Vooral als je je bij meerdere nieuwsbrieven hebt ingeschreven word je om het uur lastig gevallen. Daar hebben we natuurlijk geen tijd voor.

Er staat nooit iets nieuws in

NIEUWSbrief. Toch gek dat er nooit iets nieuws instaat. Een van de grootste redenen waarom die nieuwsbrieven bijna altijd ongelezen in de prullenbak eindigen is die eindeloze herhaling. Wat er in onze mailbox  verschijnt is letterlijk een kopie van de website. Geen nieuwe info dus. Daar hebben we niks aan.

 En anders heb je het vast wel een keer ergens anders gelezen

Als het zo is dat het niet al op de website staat, is het vaak nog steeds geen nieuwe informatie. Het staat dan meestal wel weer ergens anders. Als we een nieuwsbrief ontvangen willen we gewoon gave exclusieve content!

Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd

Je blijft maar doorklikken. Het duurt eeeeuwig voordat je uitkomt bij het artikel dat je eigenlijk wilde lezen. We komen langs 20 pagina’s en 30 andere webshops en we zijn nog steeds aan het doorklikken. Hier heeft toch niemand tijd voor!

We doen allemaal hetzelfde

Ook wij hebben ons hieraan schuldig gemaakt.  Daarom was het tijd voor iets NIEUWS. Wij hebben het roer omgegooid en hebben een compleet nieuwe nieuwsbrief in elkaar gezet. MonStyle Files bevat geen van deze bovenstaande irritaties. Exclusieve content, geen spam, makkelijk te lezen en de gaafste items om te shoppen. Schrijf je snel in om deze gave nieuwsbrief te ontvangen! Maandag 25 februari wordt het eerste nummer verzonden! 

SCHRIJF JE IN VOOR HET EERSTE NUMMER

* indicates required

Zo liggen jou foto’s niet door het hele huis:
> De beste manier om al je foto’s te bewaren