Op MonStyle vind je twee wekelijks een column van hét online beauty platform: The Chair. Want: je outfit kan nog zo tof zijn, als je haar niet goed zit is je hele look ruined. Prepare for: de fijnste tutorials, de mooiste kapsels en de beste tips van dé online hair professionals. Als je haar maar goed zit, toch?

Je kent het wel: je hebt het druk en je hebt haast! Je snoozed nog een paar minuten, en nog een paar minuten. Springt onder de douche, kleed je aan wat dan wordt vervolgt door een aantal minuten werken aan een leuk make-upje. En dan, hoppa, met nat haar de deur uit. Nee, vanaf nu dus niet meer. Want wij hebben vijf super fijne tips om s’ochtends een snelle hairdo te creëren.

Tip 1. Een hoge paardenstaart. Doe dit niet met pas gewassen haar, maar met second-day haar. Borstel je haar goed door en bind met een elastiek de staart bovenin vast. Mocht je tips nodig hebben, bekijk onze tutorial even. Let op: dit is een long version, maar voor een messy braid kun je het heel simpel houden.

Tip 2. De bun! Pak al je haar bij elkaar bind het bovenop vast met een elastiek. Draai dan de staart om het elastiek en zet vast met een U-pin. Bekijk hier het filmpje.

Tip 3. Creative schuifspeldjes. Laat je haar loshangen, pak een pluk aan de linkervoorzijde. Draai deze in naar je hoofd toe. Zet deze vast met twee schuifspeldjes over elkaar heen, als een kruis. Done!

Tip 4. Half up! Pak je haar vanaf de bovenkant van je oren bij elkaar. Zet het vast met een elastiek. Draai dan de pluk weer door de onderkant van het elastiek heen, voor een leuk twist effect. Zie hier hoe je ‘m maakt!

Tip 5. Droog shampoo, onze ultieme favoriet! Jawel ladies, dit product maakt je leven in de ochtend een stuk makkelijker. Droog shampoo werkt voornamelijk goed bij second-day hair. Je sprayt het product in de aanzet van je haar, borstelt het uit en voilà: je hebt instant volume. Could we wish for more?

READ NEXT:
Zo ben jij ‘s ochtends binnen 15 minuten de deur uit
Kun je beter je outfit ‘s ochtends of ‘s avonds bedenken?
THE CHAIR: Dit is dé haarkleur voor de zomer

Source: Trendhunter.com
(Visited 492 times, 1 visits today)