5 toffe winkelstraten in Nederland

Een dagje shoppen met vriendinnen, is geen dagje shoppen als je niet in een nieuwe stad bent geweest. Elke stad heeft haar eigen karakter, winkels en barretjes. Dat wíl je gewoon allemaal meemaken en dat begrijpen we ook wel. Wij geven je daarom 5 winkelstraten waar jij en je vriendinnen gespot willen worden. Tip: spaar een beetje geld, want je gaat sowieso veel geld uitgeven.

Czaar-Peterbuurt-–-Amsterdam

Czaar Peterbuurt – Amsterdam
De Czaar Peterbuurt is in 2015 uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Dat komt waarschijnlijk door de fijne sfeer die er hangt. De Czaar Peterbuurt ligt aan de rand van het centrum en heeft allemaal zelfstandig ondernemers die hun eigen verhaal vertellen. Je vindt er geen H&M of ZARA, maar onbekende winkels en horeca. We raden je zeker aan om daar een (mid)dagje naartoe te gaan.

bussum

Spiegelstraat – Bussum
De Spiegelstraat in Bussum is ook een leuke winkelstraat om naartoe te gaan. Het is gelegen in ’t Gooi en dus best luxe. Maar dat mag de pret niet drukken! Je vindt er fijne winkeltjes, lifestyle shops en brasserieën waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

adam

Haarlemmerdijk & Haarlemmerstraat – Amsterdam
Wil je naar een winkelstraat waar het gezellig is, je lekker bij kunt kletsen met vriendinnen en heerlijk kunt slenteren? Ga dan naar de Haarlemmerdijk of naar de Haarlemmerstraat. Je kunt bij beide voor alles terecht: shoppen, eten, drinken, maar ook om een avondje uit te gaan. Er hangt een gezellige sfeer, de hele dag door.

eindje

De Bergen – Eindhoven
De Bergen in Eindhoven staat bekend om de levendige sfeer. Je kunt er lekker shoppen, heerlijk eten en vriendlief ook nog blij maken. Er zijn namelijk ook nog genoeg kunst- en boekenwinkels waar je ‘m kunt droppen als hij shoppen he-le-maal niks vindt.

haarlem

Kleine Houtstraat – Haarlem
Voor de dames die helemaal fan zij van lekker eten, schattige winkels, goede koffie en hippe kleding, is de Kleine Houtstraat in Haarlem de hemel. In deze straat zitten alleen maar hippe, moderne winkelketen. Haal je sap of soepje bij Bos en koop daarna bij FOOF een nieuwe look. Kijk je ogen uit in deze winkelstraat!

READ NEXT:
Zo bespaar je geld tijdens het shoppen!
5 manieren om shoppen makkelijker te maken
Smoesjes om te gaan shoppen

Source: Westcord