5 trends die HUGE gaan worden

Soms heb je van die trends die in eens echt HUGE zijn. Elk seizoen zijn er wel weer nieuwe trends die opgevolgd worden, of het nou gaat om fashion trends, beauty trends of lifestyle trends. (Dit zijn de trends die vervangen worden deze zomer.) Maar ook na de zomer zullen de trends verder gaan en wij hebben er alvast een paar op een rijtje gezet.

1. Het retro lettertype

De feministische teksten zijn helemaal hot dit jaar, maar logo’s worden ook HUGE! Je hebt eigenlijk een heel basic shirt met het logo van het merk erop. Je kunt deze shirt heel makkelijk combineren en zijn dus zeker een must voor je garderobe! Ook Manon heeft hier haar herinneringen aan.
BING
LOVER
UNLOVEABLE
LEVI’S

2. Een bewerkte jeans

De jeans met twee stoffen zagen we al voorbij komen. Ook heb je de patches al vaker gezien, maar zullen nog steeds populair zijn. En komende tijd zullen we nog veel meer bewerkte jeans met bloemborduursels, diamantjes en parels tegenkomen.
 
Patches

Parel

Steentjes

 Shorts

3. De Chinese stof

We zagen al Chinese invloeden op de bombers en kimono’s het afgelopen jaar. Maar over een aantal maanden kan je niet meer om de Chinese stofjes heen. Binnenkort zul je de Chinese stofjes niet alleen tegen komen in combinatie met kimono’s, maar ook met andere items zoals jurkjes en rokken.
Mango
Kimono
Jurk

4. Pakken

Pakken zijn echt niet alleen voor mannen en deze zomer gaan we ook in pak. Maar dan met een korte broek. Pakken met lange broek waren al erg populair, maar nu kunnen we ze ook dragen met een kort broekje. Perfect als jij fashionable en zakelijk voor de dag wil komen!
Pak

5. Cut-outs

Bikini’s, truien en tops, ze hebben tegenwoordig allemaal cut-outs. Mooi in de hals waardoor er een band ontstaat bovenaan de top en er net wat meer bloot te zien is. Maar ook blazers zullen te vinden zijn met cut-outs op bijvoorbeeld de schouders. Dit maakt alles net even wat minder formeel!
Jurk

 Top
Deze styling tips kan je stelen van Isabel Marant’s fashion show
En deze trends maken een comeback
PHOTOCREDITS : topshop