50 shades of Tom Ford lippenstift

De Amerikaanse modeontwerper Tom Ford komt na zijn samenwerking met Estée Lauder in 2006 met een eigen make-up lijn op de markt… En niet zomaar één: 50 (!) mini-lipsticks in verleidelijke kleuren (waaronder nude, metallic, rood en lichtroze). Maar er is meer! Iedere kleur is namelijk gekoppeld aan een mannelijk model, een man die de ontwerper bewondert of aan één van de vele inspirators of zakenpartners van Mr. Ford… Oeh-la-la!

50 shades of Tom Ford lippenstift

De make-up lijn heet Lips & Boys (hoe kan het ook anders?). Een combinatie die naar onze mening érg goed samengaat! Toch verbaast deze campagne ons niets… De ontwerper staat er namelijk om bekend campagnes neer te zetten die sensueel van aard zijn. Sensueler dan Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake of model Patrick Schwarzenegger aan je lippen kun je het niet krijgen, toch? Wij willen ze in ieder geval alle 50 hebben! En zoals Tom Ford zou zeggen: ‘waarom jezelf aan één jongen vastbinden als je ze allemaal kunt hebben?’. Tom weet waar hij het over heeft!

Vanaf 26 december 2014 kun je alle 50 lippenstiften bij De Bijenkorf kopen! De lippenstiften zullen € 26 per stuk gaan kosten.

Source: Nasty Gal