5x je (lange) bob anders stylen

Ben jij een trotse eigenaar van een geweldige (lange) bob? Dan weet je waarschijnlijk ook hoe lastig het kan zijn om die hairdo een keer anders te stylen. Vaak stijl je het op dezelfde manier, maar er zijn ook genoeg manieren om je bob/lob een keer een andere insteek te geven!

1. Scheiding
Draag jij je haar altijd in een middenscheiding of juist een zijscheiding? Ga eens een keer wisselen en kies voor een mooie middenscheiding met een lichte slag erin.

2. Lage staart
Dit is er een voor de mensen met een lange bob. Waarschijnlijk draag jij met je korte lokken niet vaak een staartje. Maar een lage staart is echt hartstikke mooi en staat ook classy. Het mooiste is om je staart daarna even te stijlen met de stijltang.

3. Wet look naar achter
Do it like Gigi Hadid toen ze een bob fakete. De wet look naar achter is ook heel erg mooi. Je gebruikt wat wax of gel (wat jezelf fijner vindt werken) en ga vanaf je haarwortels met je handen door het haar en stop in het midden van jouw haar. Wil je ‘m klassiek? Ga er dan met de borstel doorheen en voor de meer nonchalante look ga je met je handen door je haar. Heel easy en heel knap!

4. Veel volume en krullen
Draag jij wel eens krullen in je haar met je bob/lob? Waarschijnlijk niet, omdat je vast denkt dat het niet bij kort haart past en alleen bij lange lokken. Dit is dus niet waar, en het staat juist super mooi wanneer je een bob of lob hebt! Ga er wel even met je handen doorheen voor een iets meer messy effect.

5. Stijl haar en een super scheiding
Alhoewel het stijlen van je haar niet echt veel goed doet, mag je af en toe wel eens even uitpakken. Maak je haar steil met een stijltang en zorg voor een diepe scheiding. Heel sexy!

READ NEXT:

>
>