6 essentials om the airport te overleven

Elk jaar is het weer de grootste struggle: what to wear to the airport? Je wilt het liefst in je onesie als je een lange vlucht hebt maar om je reputatie te sparen trek je toch maar een jeans en een shirt aan. Zit niet heel comfortabel in het vliegtuig maar het ziet er wel een stuk charmanter uit dan een joggingpak.

Dan heb je altijd nog de struggle: hoe kleed ik me op de weersverandering? Als je van Nederland naar bijvoorbeeld Spanje vliegt kun je er donder op zeggen dat je het daar veel te heet hebt met je lange broek en trui. De truc is: layering! Draag genoeg lagen over elkaar zodat je wat uit kunt doen of aan kunt trekken. Of heb gewoon een kort broekje in de je handbagage zodat je je om kunt kleden tijdens het wachten op je koffer.

Zo’n heerlijk gelaagde outfit als Gigi Hadid hier aan heeft is eigenlijk perfect. Jasje aan of jasje uit, witte sneakers die in elk land eigenlijk prima zijn om te dragen en een zonnebril voor een edgy look, undercover in het vliegtuig kunnen nappen en perfect voor je zonnige bestemming. Shop de dure look van Gigi hieronder. Moet je even wat zuiniger aan doen? Shop dan de goedkopere look onderaan! Ja, ook aan jou hebben we gedacht! ;-]

twee

Shop de look hier:

top  // jeans  // blazer

zonnebril // sneakers// tas

Aduurgoedkoop

Shop de look hier:

top// jeans // jasje MANGO

zonnebril ASOS   // sneakers ADIDAS  // tas ASOS

READ NEXT:
De domste dingen om in het vliegtuig te dragen
10 koffers die een extra reden zijn om op vakantie te gaan
5 under the radar vakantiebestemmingen voor deze zomer

Source: Tumblr