6 to do’s om er elke dag professioneel uit te zien

Misschien ben je op het punt gekomen waarbij je, vanwege je baan, een professionelere look wilt. Je denkt waarschijnlijk dat dat heel wat voeten in aarde heeft, maar dat valt reuze mee. De volgende to do’s zullen jou helpen om direct een professionelere look te creëren. Dus trek je kledingkast open en kijk wat jij met de to do’s kunt doen. 

1. Draag altijd heels onder een jeans
Er zal vast wel eens een dag zijn waarbij je liever een jeans draagt dan een skirt. Combineer deze jeans dan met heels, dit geeft een professionelere (en vrouwelijke) look. Een jeans kan namelijk een casual feeling uitstralen als je ‘m combineert met sneakers. 

2. Ben je toch een flat-lover? Draag dan een pointed flat
Pointed flats
kunnen goed gecombineerd worden en blijven forever stylish. Je kunt ze onder een skinny dragen, maar ook een flared of cropped jeans. Onder een mooie dress of skirt kan natuurlijk ook. 

3. Front tuck een lange, oversized blouse
Een lange, oversized blouse komt snel als ‘lazy’ over. Kies voor een front tuck, zo ziet je look er all together uit en dus ook veel professioneler. 

4. Draag een blazer in plaats van een cardigan
Een vest of cardigan is natuurlijk heel comfy om te dragen, maar als je een professionele look wilt is dit geen goed item. In plaats van, kun je het beste voor een blazer kiezen. Dit mag ook een boyfriend blazer zijn, als je voor een stoerdere look wilt gaan.

5. Own gestreepte items
We love stripes! Ze kunt ze eindeloos combineren: zowel casual als zakelijk. Zeker een investment piece.  

6. A good bag means a good day
Tassen willen wij het liefst elke dag aanschaffen en daar heb je nu ook een goede reden voor. Schaf een aantal statement bags aan die bij je work gear passen zodat je af en toe kunt afwisselen.

READ NEXT:
12 zwarte tassen onder €100,- die er expensive uitzien
Dit zijn ze: de voordelen van high heels
Dus zó kun jij je droom item kopen

 

Source: Collage Vintage