7 apps waarmee je zonder internet muziek kunt luisteren

Of je nu aan het werk bent achter je bureau, in de trein zit of aan het sporten bent, een beetje muziek komt altijd goed van pas. Het motiveert je om die work-out vol te houden of die deadline te halen. Maar wat als je in het buitenland zit? Daar heb je natuurlijk internet voor nodig! Ben jij even blij met ons, want met deze apps kun jij muziek luisteren zonder dat je daar internet voor nodig hebt.

Spotify Premium

Beetje obvious, want wie kent Spotify nu niet. Maar als het op muziek apps aankomt, is Spotify moeilijk te verslaan. Ja, het is wel nodig om een abonnement af te sluiten, maar als je echt graag je muziek overal mee naar toe wilt nemen is dat het waard. Je slaat je muziek op in een afspeellijst, zet deze op ‘offline luisteren’ et voilà.
Price tag: €10,- per maand, gratis in iOS en Android

Evermusic

Evermusic is een app waar je al je muziek zo vanuit de Cloud op één plek kunt verzamelen. Je downloadt je muziek, van bijvoorbeeld Google Drive of Dropbox, zo in de app. En deze is ook nog eens easy-to-use. Zo heb je je tunes altijd bij de hand.
Price tag: Gratis in iOS

Musify

Nog een handige muziek management app. Via Musify kun je al je muziek op één plek opslaan. In de app kun je shuffle aanzetten en custom made afspeellijsten maken. In de app is het ook mogelijk om je muziek per land te bundelen. World-wide listening dus.
Price tag: Gratis in iOS

Sound Weaver

Sound Weaver geeft je toegang tot al je muziek uit bijvoorheeld Dropbox en Soundcloud. In Sound Weaver kun je ook Youtube filmpjes opslaan en bekijken. Dat heeft de rest van deze apps niet en is een leuke toevoeging. Plus dat deze app er ook nog eens hartstikke knap uitziet.
Price tag: Gratis in iOS

 

Spinrilla Pro

Als je niet kunt leven zonder je favoriete hip-hop muziek is Spinrilla dé app waar je op hebt gewacht. De app geeft je toegang tot de nieuwste hip-hop mix tapes van je favoriete artiesten, DJ’s en producers. Je kunt online gratis luisteren, maar voor €1,- maand kun je de mixtapes ook voor offline luisteren downloaden.
Price tag: €1,- per maand, gratis in iOS

Apple Music

We kunnen niet praten over muziek apps en dan deze app vergeten. Apple Music is een serieuze concurrent voor apps als Spotify, en wij zien wel waarom. Je krijgt voor €10 per maand toegang tot de hele iTunes bibliotheek. Bij Spotify kun je daar helaas niet naar luisteren. Je kunt Apple Music drie maanden gratis uitproberen. Give it a try!
Price tag: €9,99 per maand, gratis in iOs en Android

Google Play Music

Google Play Music heeft een handige radio functie, en je kunt ook nog eens tot 50.000 liedjes opslaan. Je kunt luisteren naar wat je wilt, waar je ook bent. Je hebt via je computer ook toegang tot al je muziek die je in de app hebt staan. Fijn voor op kantoor! Inmiddels moet je wel een account aanmaken op Google Play en kost het ook hier tien euro per maand.
Price tag: €9,99 per maand, gratis in iOs en Android

READ NEXT:


>

 

Source: