7 kledinghacks die je veel eerder wilde weten

Er zijn zoveel hacks, maar we komen er altijd helaas nèt te laat achter. Maar nu niet meer! Wij hebben 6 kledinghacks op een rijtje gezet voor je, zodat je altijd alles terug kan vinden in één overzichtje.

Luchtjes verwijderen
Wodka is echt overal goed voor. Zelfs nare luchtjes en vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wil je weten hoe? Hier staat het antwoord!

Regendruppels
Dit geldt ook voor tandpasta. Maak ‘m nat en doe er azijn op en de regendruppels verdwijnen van je leather boots. Ohja, maak wel ronddraaiende bewegingen en je tandenborstel moet schoon zijn!

Te kleine schoenen
Zijn je schoenen te klein? Geen probleem! Lees hier hoe je ze groter kan maken.

Pluisjes
Niet alleen te kleine schoenen stop je in de vriezer, ook je truien die maar blijven pluizen! Wel even in een plastic tasje doen. En een stinkende jeans kun je er ook een nachtje in stoppen (of gebruik wodka, zie tip 1). Geen vieze geurtjes meer.

Witte sneakers
Witte sneakers krijg je weer als nieuw met tandpasta!

Deodorant vlekken
Wrijf met een halve citroen over de gele zweet/deo plekken op je witte shirt en stop ‘m in de was. Weg vlekken! En als je je kleding sneller droog wilt hebben, kun je het dit het beste wassen met een droge handdoek erbij.

Make-up vlekken
Ben je sowieso niet zo netjes met je witte kleding en zitten er vaak make-up vlekken op? No worries, lipstick haal je eraf door haarlak erop te sprayen. Laat dit even enkele minuten intrekken en dep met een droog doekje de vlek. In de was en klaar! Enne, voor foundation vlekken is ook een oplossing: scheergel. Laat dit even intrekken en gooi ‘m daarna in de was.

READ NEXT
Dit zijn dé 8 concealer hacks!
Hacks voor koude voeten
8 hacks om het uiterste uit je droogshampoo te halen

PHOTO CREDITS: hotphotography.tumblr.com/