7 kledinghacks die je waarschijnlijk nog niet kent

Soms gaat het net even niet zoals je wilt met je kleding, je shirt is verkreukeld of je favoriete trui is gekrompen in de was. Hoe los je dit nou op? Met deze kledinghacks los je die struggle (en nog vele anderen) binnen no-time op.

1. Gekreukeld shirt
Kreukels in kleding staan natuurlijk niet echt mooi, gelukkig is daar een briljante oplossing voor. Spuit water op de plek van de kreukel. Stretch de stof daarna uit laat het drogen. Wedden dat je item nu kreukvrij is?

2. Vastlopende rits
Krijg jij je rits niet meer dicht omdat hij vast loopt? Kras dan met een potlood over de rits heen. Zo komt hij los.

3. Gekrompen kleding
Is je kleding gekrompen in de droger? Leg het kledingstuk dan in een teiltje met warm water gemixt met haar conditioner en laat het 5 minuten weken. Zo krijgt je kleding haar oude vorm weer terug.

4. Zweetplekken
Heb je last van zweetvlekken op je rug en onder je oksels? Dat is verleden tijd met deze tip: wrijf met een halve citroen over de vlekken op het kledingstuk heen. Spoel het af met water en laat het drogen. Binnen no-time is de vlek weg.

5. Een los trui draadje
Heb jij een los draadje aan je trui vast zitten? Gebruik een schuifspeldje. Rijg het loshangende draadje door je schuifspeldje heen en steek het draadje terug in de binnenkant van je trui. Haal het speldje los en voilà, je draadje is uit het zicht.

READ NEXT:
Dit is de tattoo 2.0
Trendalert: is de oortattoo iets voor jou?
10 redenen om zeker WEL een tattoo te nemen

Source: eluxemagazine