8 voordelen die je nog niet kende van hoge hakken

De meeste vrouwen hebben een haat-liefdeverhouding met hoge hakken. Ze kunnen na een tijdje ongelofelijk veel pijn doen aan je voeten, maar als je kijkt naar de beauties die jij aan je voeten draagt, ben je de pijn alweer (bijna) vergeten. En ja, je las de titel goed! Er zitten wel degelijk voordelen aan het dragen van high heels. Bekijk ze hieronder en shop onderaan de pagina de mooiste high heels!

1. Endless legs

Door het dragen van hakken lijken je benen een stuk langer én slanker (en met deze trucs lijken je benen ook slanker). En who doesn’t love eindeloos lange benen? Helemaal fijn voor de kleine vrouwen onder ons: doe jezelf hier een favour mee! Als je voor een nude-kleurig paar hakken gaat, lijk je nóg langer.

2. Rechte houding

Als je hoge hakken draagt, sta je automatisch een stuk rechter en verbeter je je houding. Het blijkt dus zo te zijn dat je ook fitter wordt van een rechte houding. Mooi meegenomen. Je ziet er ook lekker zelfverzekerd uit als je die hakken je zo’n mooie houding geven. Maar door het feit dat je hakken draagt, voel je je vast ook al meer zelfverzekerd (en zo loop je er ook op als een pro!).

3. Feminine

Who run the world? Girls! En met knappe hakken aan, al helemaal. Je lijkt hierdoor een stuk vrouwelijker, en je sexappeal schiet meteen de hoogte in. Letterlijk 😉 Hebben we je al overgehaald?

4. Work out

Geen zin om naar de sportschool te gaan vandaag? Geen probleem. Trek dan maar je hakken aan, want tijdens het dragen van heels train je de spieren in je benen, dijen en je bekkenbodemspieren. Work it, baby!

5. Petit girls

Ben jij het typetje: klein maar fijn? Deze is voor jou! Je kijkt altijd tegen iedereen’s rug aan, je moet altijd je ID laten zien en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En dat is dan ook waarom hoge hakken your best friend zijn. Zo ben je eindelijk ook eens net zo lang als je beste vriendin.

6. Drie kilo lichter

Probeer je wat kilo’s kwijt te raken, maar wil het niet helemaal lukken? Good news! Zoals de kleur zwart afkleedt, doen hakken dat ook. Je lijkt er een stuk slanker door. Mooi meegenomen, toch?

7. Makkelijk te combineren

Of je nu een jeans met een comfy sweater draagt, een knappe jurk of een mooie jumpsuit; je heels tillen je outfit naar een hoger (flauw hé) niveau. Geen outfit en schoenen stress meer in de ochtend dus.

8. Aantrekklijk

Deze ken je vast wel, maar is niet te missen in dit rijtje: mannen (de meeste dan) houden van high heels. (En deze items maken jou ook aantrekkelijker). Zoals we hierboven vertelden, krijg je door het dragen van hoge hakken een zelfverzekerde lichaamshouding. En dat maakt je natuurlijk ook hartstikke aantrekkelijk. Ook gaan je heupen iets meer ‘wiegen’ als je hakken draagt, en dat vinden mannen wel het meest sexy loopje. Wij zere voeten, hij een zere nek! Moet wel wat tegen overstaan natuurlijk… Shop de mooiste hakken hieronder! 

Hoge hakken zonder pijn:
De perfecte hakhoogte!

Draag je graag jurkjes?
Dit zijn de schoenen die je onder een jurkje draagt als je geen zin hebt in hakken

Heb jij schoenen al in de sale geshopt?
Deze schoenen wil je shoppen in de sale

[show_boutique_widget id=”683909″]

PHOTO CREDITS: FASHIONEDCHICSTYLING