8X haartrends voor je lover!

Begint het kapsel van je vriend een beetje te vervelen? Deze haartrends voor de man kun je misschien wel stiekem bij hem aansmeren. Het zijn verschillende kapsels, dus er zit vast wel wat tussen! Good luck! 

 1. De klassieker
  Een lekker kort koppie met een zijscheiding: de klassieker. Voor een tijdloze en verzorgde look!
 2. De undercut
  De undercut is het kapsel waarbij de zijkant en achterkant van het kapsel weggeschoren wordt, maar de bovenkant lang blijft. Het is een kapsel wat in 2016 een echte trend is. De undercut wordt soms ook nog wel eens gecombineerd met een ingeschoren lijn. De undercut wordt dan nóg beter geaccentueerd!
 3. Strakke zijscheiding
  Is je vriend een echt zakenmannetje, dan is dit kapsel echt wat voor hem! Aan welke kant de zijscheiding zit, maakt dan niet zoveel uit. Gooi er vervolgens lekker veel gel in en kam het haar in één richting.
 4. De bob
  Wij vrouwen zijn fan van de bob, maar in 2016 zul je de bob ook bij veel mannen zien verschijnen. En to be honest, het ziet er inderdaad niet verkeerd uit.
  Militairen-look
  Bij de militaire-look is de tondeuse er nét niet helemaal overheen gegaan. Het haar is aan de bovenkant kort en aan de zijkanten weggeschoren. Het lijkt een beetje op de undercut, maar daar is het haar aan de bovenkant veel langer dan bij deze look.

 5. Het warrige kapsel
  Heb jij een vriend met wat langer haar maar die er niks aan doet? Dan is ‘het warrige kapsel’ wat voor hem! Als hij het nog even wat langer aan laat groeien en er niks aan doet, lijkt het net alsof hij net zijn bed uit komt. Klinkt misschien een beetje gek, maar veel vrouwen vinden dit heel aantrekkelijk.
 6. Los & lang met volume
  Langer haar vinden vrouwen erg sexy staan bij mannen. Vooral als het naar achter is gekamd en ze hun handen door het haar doen om het in model te brengen. Als jouw lover ook wat langer haar wilt, smeer ‘m dit dan aan. Dan kun je écht niet meer stoppen met kijken naar hem!
 7. Kaal
  Sommige mannen willen niks liever dan lekker die tondeuse erover. Al dat gedoe met die gel en wax, dat hoeven ze allemaal niet. Het gekke is, bij deze mannen staat het ook gewoon! Natuurlijk snappen we wel dat je liever niet hebt dat jouw vriend al z’n haar eraf haalt, maar misschien is het toch het proberen waard. Ten slotte groeit het bij mannen altijd weer snel aan.

READ NEXT:


>