9 denim trends die je gaat zien dit jaar

Iedereen heeft wel één of meerdere spijkerbroeken in zijn kast liggen. Denim is makkelijk te combineren  en daarom ook erg populair. Dit jaar zijn er ook weer nieuwe denim trends die helemaal HOT zijn dit jaar.

Shadow cropped jeans

Een cropped jeans is ideaal voor in de zomer, maar kan ook leuk in het najaar. Ook is er dit jaar een nieuwe trend: shadow. Hier zit een extra stukje stof tussen aan de onderkant van de broekspijpen. Hierdoor krijg je een wat wijdere pijp.

[show_shopthepost_widget id=”2573731″]

Vintage

In plaats van dat een broek één kleur denim heeft, worden er verschillende kleuren denim stoffen gebruikt. Dit maakt een standaard spijkerbroek net even wat anders.

[show_shopthepost_widget id=”2573839″]

Off-Shoulder Denim Jacket

Off-shoulder is natuurlijk al hot en daarom kan een denim jacket ook off-shoulder gedragen worden. Dit doe je gewoon met een normaal denim jasje, maar dan laat je de bovenste knopen los en laat je de schouders wat naar beneden zakken.

[show_shopthepost_widget id=”2573851″]

Denim Met Parels

Er zijn al denim broeken met verfspatten en patches erop, maar dit jaar dragen we een denim jeans ook met parels erop. Dit geeft je broek een classy look.

[show_shopthepost_widget id=”2573883″]

Rood Denim

Als het komt op gekleurde denim, dan is rood toch wel de populairste denim kleur. Daarnaast vinden mannen rood ook erg aantrekkelijk.

[show_shopthepost_widget id=”2573887″]

Extreme Flared

Een flared denim jeans hebben we allemaal wel gezien, maar nu komt er dus ook de extreme flared jeans. Deze denim jeans heeft hèle wijde pijpen aan de onderkant van de broekspijpen.

 

[show_shopthepost_widget id=”2573896″]

Denim met schapenbont

Denim jackets zijn superleuk voor het voorjaar, maar deze zijn niet erg warm. Daarom wordt de denim jacket met schapenbont ook helemaal hot dit najaar.

[show_shopthepost_widget id=”2573935″]

Rolled-up Denim

Je kunt zelf je broekspijpen oprollen, maar dit jaar kunnen we broeken kopen waarbij de broekspijpen al opgerold zijn.

[show_shopthepost_widget id=”2573947″]

Ruffle Denim

Ruffels zie je dit voorjaar ook veel voorbij komen en daarom kun je dit jaar ook een jeans met ruffels kopen.

[show_shopthepost_widget id=”2574120″]

Alles over denim weten?
>Alles over denim!

En zo gaan je denim items nog jaren mee
>Zo gaat je favoriete denim nog jaren mee

 PHOTOCREDITS : OHCOUTURE