9 gedachtes als er kei hard gespoild wordt

Heb je dit ook wel eens gehad? Je was bezig aan je nieuwe favoriete serie en je beste vriendin keek hem ook. Jij liep een paar afleveringen achter. En toen jullie elkaar weer zagen, kon ze zich gewoon niet inhouden. Spoiler alert! De meest gruwelijke en trieste gedachtes gaan nu door je hoofd…

1. NEE, NEE, NEE!

Je schreeuwde nog dat je de laatste aflevering nog niet hebt gezien, maar het is te laat. Je vriendin heeft gespoild. En ze heeft nu echt alles voor je verpest.

2. Ik kan wel janken, die serie betekende alles voor me!                                                                    

Je leven is voorbij nu. Al die uren binge-watchen voor niets. Het einde is verklapt, en daar leefde je al zó lang naar toe. Weken niet op Facebook gekeken om te voorkomen dat je een spoiler tegen zou komen. Kon je dit moment maar terugdraaien… ”Hoe kon je dit doen!? My life is ruined now.” Met het excuus van je vriendin dat ze écht dacht dat je net zo ver als haar was, daar heb je ook helemaal niets aan.

3. Dus, wat moet ik nu met mijn leven gaan doen?

Je hebt geen idee. Je wilde gewoon die serie afkijken, dát maakte je gelukkig. En er is niets dat je ooit gelukkiger zal maken, het leven heeft even geen zin meer. Dan ga je maar onder een brug leven. Logische stap.

4. Ik ga wraak nemen. Ze heeft geen idee hoe het voelt, maar dat gaat nog wel gebeuren…

In het moment zelf gaan je gedachten waarschijnlijk alle kanten op. Maar vanaf nu draait jouw leven om revanche. Jij wacht net zo lang totdat zij fan is van een serie en verklapt dan ook het einde.

5. Deze vriendschap is niet meer zoals hij was

Je vertrouwde je vriendin voor de volle 100%. Je kon altijd alles bij haar kwijt en jij bewaarde ook al haar geheimen. Maar dat vertrouwen is nu ook geruïneerd. Komt dit ooit nog goed?

 

6. Ik zorg dat ik dit vergeet

Je gaat vanavond zoveel drinken dat je morgen niets meer weet, je laat je hypnotiseren en je probeert net zo lang te wachten met het kijken van de serie in de hoop dat je het cruciale einde vergeet.

7. Er zou een straf moeten staan op spoilen

Ja, want eigenlijk zijn zij de schuldige. Jij hoeft er niet onder te lijden, zij wel. Zo zullen spoilers niet meer voorkomen. En dan wordt de wereld ook beter.

8. Nee, maar serieus

Waarom geen boetes? Iedereen die spoilers plaatst op Facebook of andere berichtjes zouden gewoon beboet moeten worden. Iedereen moet gewoon een volle week wachten met het plaatsen van achterlijke GIFjes en fan theorieën.

9. Ik start een petitie

Dit gaat me niet nog een keer overkomen..

Als je gespoiled bent en de gok nog wil wagen, hebben we hier een leuke nieuwe serie voor je:
Deze serie op Netflix verdient naast een 8,4 op IMDb veel meer fans

Nog meer over Netflix:
Dé tip om alles uit je Netflix account te halen
Deze fiets verplicht je te sporten tijdens Netflix
Netflix vertelde waar seizoen 2 van 13 Reasons Why overgaat

 

 

 

PHOTO CREDIT:  UNKNOWN

SaveSave