9 oktober is de finale van Miss Nederland 2017

Binnenkort vindt de finale van Miss Nederland weer plaats. Huidverbeteringsmerk hannah is al jaren partner van deze Miss verkiezing. Je huid is namelijk één van de belangrijkste visitekaartjes. Het is belangrijk dat je al jong leert hoe jij je huid optimaal kan verbeteren en verzorgen. Zo kun jij rustig ouder worden met een gezonde en stralende huid. 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Jaarlijks is hannah samen met de Miss Nederland Organisatie op zoek naar ‘de mooiste van het land’! Bij Miss Nederland draait het niet alleen om wereldvrede of glitter en glamour. Het gaat om het Mooiste Meisje van Nederland die beauty, brains en business met elkaar verenigt. Verder moet zij een rolmodel zijn voor jonge meiden alsof het de ‘girl next door’ is.

Een avondje uit!

Op maandag 9 oktober wordt de nieuwe Miss Nederland gekroond. Het beloofd een avond te worden vol met show en spektakel. Tijdens de finale stellen de dames zich voor aan het publiek en vinden er verschillende catwalk rondes plaats. Hiernaast zorgen diverse artiesten voor entertainment. Echt een avondje uit! Aan het einde van de avond kiest de jury welke finalist het mooiste meisje van Nederland is. Zij zal voor een jaar de titel Miss Nederland 2017 dragen en zal ons land vertegenwoordigen tijdens Miss Universe.

De finale van Miss Nederland vind plaats op maandag 9 oktober in Studio 21 in Hilversum. En jij kan er bij zijn. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via ticketpoint.nl. Dus wees er snel bij!

Maak jij deze fouten ook?
> 6 fouten die vrouwen met een mooie huid nooit maken

Zo drink jij je huid gezond
> Deze smoothies zorgen voor een mooie en gladde huid