Aan deze make-up producten mag je wat meer geld uitgeven

Sommige mensen zijn helemaal weg van make-up. Ze geven gemakkelijk 50 euro uit aan alleen een foundation terwijl jij dat echt heel erg veel geld vindt, maar een foundation is dat vaak wel waard. Daarentegen zijn er ook veel producten die dat geld, volgens ons, niet waard zijn. Wij vertellen je aan welke producten je wél of juist niet veel geld moet besteden:

 

Spenden

Foundation
Goedkopere foundations kunnen heel fijn zijn, maar helaas is er niet vaak een breed kleuren assortiment. Duurdere merken hebben dat meestal wel. Hierdoor zal jij dus makkelijker de juiste kleur foundation kunnen vinden.

Oogschaduw palettes
Als je geen fan bent van oogschaduws of nog moet oefenen kan je dat wel het beste met goedkopere doen. Maar als je er al een pro in bent mag je best wat meer uitgeven. Je zult het verschil snel merken. De pigmentatie van duurdere oogschaduws is veel beter.

Setting powder
Het is belangrijk om je foundation goed vast te zetten met een poeder. Helaas kunnen goedkopere setting powders soms niet goed samensmelten met je foundation. Het is daarom ook het beste om dan te kiezen voor een wat duurdere poeder.

Save

Concealer
Aan foundation mag je veel uitgeven maar aan concealer hoeft dat niet. Deze breng je namelijk meestal aan onder je foundation. De (wat duurdere) foundation maakt het allemaal goed.

Highlighter
We weten het, er zijn heel veel prachtige high-end highlighters, maar drugstore merken kunnen er ook wat van. Koop deze daarom voortaan ook gewoon bij de drogist.

Blush
Voor blush geldt hetzelfde als voor highlighter. Een blush van de drogisterij heeft evenveel pigment als die van een wat duurder merk. Ook voor hollen naar de drogisterij dus.

Eyeliner
Als jij een pro bent en zonder knoeien een wing kan zetten (applaus), dan maakt het niet uit welke eyeliner je gebruikt, maar er zijn veel mensen die hier helaas nog niet zo heel handig mee zijn. Het is belangrijk dat je dan een goede budget eyeliner vindt zodat het niet zonde is als je de eyeliner tachtig keer opnieuw op doet.

 

Zelfs jij kan deze look creëren
> Hét geheim van de no make-up look volgens visagisten

Heb jij dit al in je make-up tas liggen?
> Dit zou in iedere make-up tas moeten zitten

Geen make-up remover meer?
> Dit is je redder in nood

PHOTO CREDITS: BRIDGETSATTERLEE