Acne Studios hooded top

Het Zweedse design house Acne weet precies wat we willen. We like it cool but stylish. De items van Acne combineren coolness met cleanness nu al collecties lang en we like love it!

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden gaat echt al seizoenen niet meer op. Comfortable en stijlvol gaan vlekkeloos samen. Denk aan de sporty trend, flats, de boyfriend jeans, sneakers etc etc etc.. Er zijn talloze stijlvolle items op te noemen die je het leven eigenlijk alleen maar gemakkelijker maken.

Deze Acne Studios hooded top is daar het perfecte voorbeeld van. Het item veel is veel te knap om alleen te gebruiken voor je zondagmiddag op de bank. Hij is ideaal voor je casual outfit.

Combineer de hooded bomber met denim, leer en een heftig statement accessoire. Denk aan prints en felle kleuren voor een wow-effect. Daarnaast is het fijn om een skinny broek te dragen bij de hooded top. De oversized bomber is te gek maar legt niet de nadruk op de knappe punten van je lijf. Ga voor een fijne skinny die alsnog je Victoria Secret legs accentueert ;).

Na het boeken van je vakantie niet het budget voor een designer item? Zara heeft goed opgelet en bracht deze bijna net zo knappe look a like op de markt voor een aanzienlijk lager bedrag. Hij is bijna net zo cool als die van Acne, toch?;)

 

acnestudioshoodedtop

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Acne Studios

2. Zara

[/red_box]

Victoria Beckham Clutch

Two tone pieces zijn de retro chique combinatie die MonStyle adoreert. Het geeft een instant Chanel fashion gevoel. Sinds de lancering van de vergrote portemonnee

Lees meer »

Victoria Beckham Bag

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij

Lees meer »