Het weekend is begonnen! Je hebt er al de hele week naar uitgekeken en dat snappen we. Het enige jammere aan het weekend is dat al je harde werken (lees: gezond eten en sporten) vaak meteen teniet wordt gedaan. Je eet ongezonde dingen en houdt het ook niet bij een glas water op je zaterdagavond. We get you. Toch willen wij zoveel mogelijk proberen om gezond te blijven doen in het weekend. Door alcohol te mixen met deze drankjes, blijf jij ook goed bezig.

Thee
Alcohol met thee mixen? Ja, een hele goede combinatie ook al klinkt het totaal niet zo. Thee bevat geen suiker en door thee met een smaakje te kiezen, voeg je ook nog eens meer smaak aan je drankje toe.

Suikervrije drankjes
Alcohol bevat heel veel suiker. Door je drankje te mixen met suikervrije dranken maak je je drink direct een stukje ‘gezonder’. Hierdoor krijg je alleen suiker binnen door alcohol en niet door de rest.

Geen vruchtensappen en siropen
Deze drankjes bevatten namelijk veel suikers en fructose. Dus was je van plan je alcohol vanavond te mixen met sinaasappelsap of siroop? Dan is dit een flinke game-changer. Sorry!

READ NEXT:
De lekkerste alcoholvrije cocktails
Dit doet alcohol drinken met je haar
Dé ultieme partysnack: Oreos met alcohol

Source: Eliteday
(Visited 951 times, 1 visits today)