Alle zoetekauwers opgelet! Hier vind je de lekkerste taarten van Amsterdam

Ben jij ook een zoetekauw die haar goede voornemens alweer heeft uitgesteld? (Nog niet? Goed bezig!) Maar voor de rest van ons die niet genoeg kan krijgen van appeltaarten, red velvet- en lemon cheesecake. Wij hebben een lijstje van de allerlekkerste taartwinkels in Amsterdam! Voor iedereen die niet in buurt van Amsterdam woont, deze lunchrooms zijn een bezoekje Amsterdam zeker waard.

De Drie Graefjes

Staat bekend om zijn heerlijke all American taarten, zoals  carrot-, humming bird- en red velvet cake. En vooral die laatste is echt to die for. Ben jij ook z’on red velvet junk? Hier kun je de lekkerste halen.

Winkel43

Winkel43 staat bekend om hun appeltaarten. Zij zouden de lekkerste  van Nederland zijn. Hier waren wij een beetje sceptisch over en moesten het natuurlijk proberen. Maar na één hap waren we verkocht. Probeer de appeltaart voor een echte slice of heaven. 

Taart van mijn tante

Heb jij vroeger ook watertandend naar taarten van Abel gekeken? Ga dan eens langs bij Taart van mijn Tante. De presentator Simon (voor ons blijft het gewoon Abel) is de eigenaar. Dat zegt toch al genoeg?

De laatste kruimel

Bij het zien van alle heerlijke taarten in de etalage is het gewoon onmogelijk om door te lopen. Niet alles is wat het lijkt, maar dat geldt gelukkig niet voor deze taarten. Ze zijn namelijk heerlijk!! Down to the last crumb...

Baksels

Leonie heeft in 2013 haar droom waarmaakt en haar eigen lunchroom geopend met delicious taarten. (thank you Leonie!) Het menu staat vol heerlijke taarten, brownies en cupcakes. Voor ieder wat wils dus!

Probeer deze recepten eens uit voor een sugar overload!
RECEPT: cheesecake met een vulling van Toblerone en zoute karamel
> RECEPT: Salted Caramel Chocolate Cookies
RECEPT: Salted Caramel Hot Choco à la Tony Chocolonely!