Met de feestdagen in het verschiet en een koude winter op komst zijn er een aantal dingen waar we ons weer op gaan focussen. Dikke truien, warme jassen en last but not least: beautyproducten. Dat bruine kleurtje dat we in de zomer hadden is namelijk helaas weer vervaagd. Daarom proberen we er iedere ochtend weer een beetje fris en fruitig uit te zien met een lik make-up hier en daar. Nu is de key dat je goede beautyproducten gebruikt. Dan word je er ook daadwerkelijk knapper van. Wij helpen je op dat vlak. Deze producten shop je namelijk allemaal bij De Bijenkorf, aangezien ze daar het breedste assortiment ooit hebben op het gebied van beautyproducten. Dit zijn de producten waar je niet zonder kan en wil als je ze eenmaal gebruikt hebt. Lees snel verder en shop ze vooral.

De basis

Als je gaat schilderen begin je ook niet zomaar ergens, je begint met de basis. De basis is in dit geval het gebruik van een goede moisturizer en aanvullende verzorgingsproducten. De Bijenkorf heeft ze allemaal, 582 stuks maar liefst. Dit zijn wat ons betreft de paradepaardjes.

Het canvas

Vervolgens ga je je richten op het invullen van het canvas, dat doe je met een foundation of met een tinted moisturizer. Deze worden namelijk steeds meer gebruikt omdat de ‘natural’ look helemaal in is. Dit zijn volgens de redactie de beste tinted moisturizers én foundations die De Bijenkorf te bieden heeft.

 

Daily use

Na de foundation of tinted moisturizer zijn er nog een aantal make-up producten die de meesten van ons dagelijks gebruiken. Denk aan mascara, bronzer en higlighter, blush, concealer en lippenbalsem. Omdat er zoveel te kiezen is dat je door de bomen het bos niet meer ziet hebben wij de fijnste producten gekozen. Deze heb jij nodig!

De extra’s

Voor de feestdagen, of als je gewoon een feestje hebt wel leuk om iets extra’s toe te voegen aan je make-up look. Omlijn je ogen met eyeliner en voeg wat glitter toe. En wat dacht je van een bold lip en mooie gelakte nagels? De producten die je daarvoor nodig hebt shop je natuurlijk bij De Bijenkorf.


 

Smell good

Dan de finishing touch die ervoor zorgt dat je je op je allermooist voelt. Parfum! Kies voor een geur die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Wij hebben geroken, en vonden dit de lekkerste. Er zit ook voor jou wat bij, want man wat zijn deze geuren lekker!

PHOTO CREDITS: TAYLORHILL

(Visited 1 times, 1 visits today)