Alles wat je nodig hebt om Black Friday te overleven

Hoewel Black Friday in Nederland nog iets minder gehyped is dan in Amerika, (lees: mensen die elkaar omver lopen en met elkaar op de vuist gaan om de beste koopjes uit de winkels te grijpen), is een goede voorbereiding wel het halve werk. De meeste Amerikanen hebben gewoon vrij om kerstinkopen te doen tijdens Black Friday. Kunnen wij dat ook in Nederland invoeren a.u.b.? Wij hebben helaas geen vrij, maar we kunnen wel online shoppen! En het is heel belangrijk dat je je hier goed op voorbereid!

1. Maak een lijstje

Maak een lijstje met de items die je echt wilt hebben. Je kunt hier onderscheid maken tussen een lijstje met essentials en een lijstje met trends. Op het eerste lijstje schrijf je alle kledingstukken die de basis van je kledingkast vormen. Denk hierbij aan een goede jeans, een witte blouse of de koningin van de essentials, het leren jasje. Naast de basics moeten we natuurlijk ook een paar hele gave trends inslaan. Ook hier kun je een lijstje van maken. Tip: hou je aan de 20/80 regel. 20% trends en 80% essentials. Zo zorg je dat je kledingkast grotendeels tijdloos blijft en geen miskopen doet!

2. Oriëntatie

Voeg alvast alle items die je wilt hebben aan je winkelmandje toe. Bij ASOS kun je bijvoorbeeld je favoriete items een hartje geven en dan komen deze items bij je favorieten te staan. Superhandig! Ook Zalando heeft een verlanglijstje waar je jouw items in kan opslaan. Daarna kun je zien welke van je favoriete items in de korting zijn. Dat gaat tijd besparen en zo heb je ook minder kans dat je deze koopjes misloopt!

3. Shop! 

Een lijstje met alle winkels die meedoen aan Black Friday is de belangrijkste tip. Ook heb je dan natuurlijk een lijstje nodig met alle deelnemende winkels. Zo kun je al je favoriete items snel opslaan en aanschaffen! En daar heb je ons dan weer voor, want wij hebben alles al voor je op een rijtje gezet.

Ekter – 40% korting op alles – geldig t/m 01-12-19

READ NEXT
Dingen die je niet hoeft op te geven om geld te besparen!
Dit item kun je dus je hele leven aan
Dit zijn de gouden regels voor shoppen tijdens de sale