Alles wat je wil weten over G-beauty

In de beautywereld komen nieuwe trends als paddenstoelen uit de grond. Ieder land heeft zo zijn eigen voorkeur qua huidverzorging, denk aan K-beauty in Korea en A-beauty in Australië. Nu komt er nóg een letter bij in het beauty-alfabet en deze is iets dichter bij huis: het Duitse G-beauty!

Duits succes

Maar waarom zijn de Duitse schoonheidsproducten dan ineens zo populair? Dat zit zo: iedereen heeft het opeens over groene en vegan producten, maar toch is niet iedereen geholpen bij zalfjes en crèmes die bestaan uit kruiden. Er zijn namelijk genoeg mensen met een moeilijke huid (denk aan een gevoelige huid, acne en rosacea). Liever grijp je dan naar producten die goed getest zijn door dermatologen.

Degelijkheid

En daar zijn de Duitsers zeker goed in. Al sinds de jaren 60 experimenteren Duitse dokters met de beste ingrediënten, en tot op de dag van vandaag voelen de producten vertrouwd, want er is niks beter dan de Duitse degelijkheid! De onderstaande Duitse beauty merken komen daarom je waarschijnlijk wel bekend voor:

Dr. Hauschka

Dr. Barbara Strum

Nivea