Als je Game of Thrones leuk vind, moet je deze serie kijken!

WESTWORLD! De nieuwe HBO-serie die werkelijk waar een goede vervanger voor Game of Thrones gaat zijn. Want helaas helaas, het zevende GOT-seizoen is de allerlaatste.

Gelukkig heeft HBO niet stilgezeten en wisten ze maar al te goed dat ze ons niet zo achter konden laten. Dat zwarte gat waar we iedere keer weer in belanden aan het einde van een GOT-seizoen wordt dus helemaal opgevuld door Westworld.

Westworld is een surrealistische serie waarin het lastig is de werkelijkheid te onderscheiden. Westworld is een pretpark waar mensen met veel geld heen kunnen gaan om alles te doen en laten wat ze willen. Ze kunnen losgaan op de poppen die hier rondlopen. Maar de poppen zijn zo menselijk, waardoor de werkelijkheid steeds moeilijker te onderscheiden wordt. En laat dat nou de ervaring zijn waar de bezoekers voor betalen.

Je kan een biertje doen in de kroeg maar je kan ook naar het hoerenhuis en je kan ook mensen neerschieten. Het voordeel is, jij als bezoeker bent onsterfelijk. Maar het gaat mis als de makers van het pretpark de ervaring steeds realistischer willen maken. Kijken dus!

Nog meer goede ideëen voor series? Bekijk de volgende artikelen
15 Netflix series die je nu kan kijken
Onondekte Netflix series en films
Netflix original: The Get Down

 

PHOTOCREDITS: HBO