Amatør Short

Meet: Amatør! Van casual topjes van badstof tot fijne joggingbroeken en kleurrijke blazers: je vindt ze in de pop-up store van Amatør.

Het merk komt uit Scandinavië en baseert haar collectie op een five piece french wardrobe. Ken je het concept? Het is een concept waarbij je per seizoen slechts vijf mode-items mag aanschaffen. Dit allemaal met het oog op het milieu. Manon, als een true casual rock-chic aanhanger, is fan van de collectie! De items zijn gemaakt van fijne stoffen, hebben een hoge kwaliteit en zijn comfortabel. Met het oog op de zomer spotte zij deze te gekke Amatør short die thuishoort in je summerwardrobe. Naast dat de ‘pyjama shorts’ hartstikke knap zijn, zijn ze ook nog eens luchtig en super comfortabelHet zit in ieder geval veel lekkerder dan je plakkerige leather short met giga-warm weer. 

Deze Amatør Short is te gek door het kleurrijke leopard-achtige printje. De short is te gek om te combineren met je white tee en espadrilles. Helaas is de Amatør pop-up store alweer gesloten maar je kan vrolijk verder shoppen online!

p.s. Heb je al onze favoriete pyjama shorts voor je daily wardrobe al gezien?

amator_shorts

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Amatør (on sale)

[/red_box]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »