America vintage komt met een nieuwe collectie

De lente zomer collectie van America vintage is dit jaar gebaseerd op toevallige ontmoetingen. De collectie is een ode aan spontaniteit, vriendschap en unieke persoonlijkheden. De zonnige periode kan jij vieren in een gave outfit van dit prachtige merk. 

De nieuwe collectie is bestemd voor hem en haar.  Zomerse materialen zoals knitwear, katoen, linnen en denim zorgen voor het perfecte plaatje. De levendige kleuren laten neutrale kleuren herleven.

De collectie bestaat uit verschillende kledingstukken. Zomerse jassen in prachtige neutrale, maar toch vrolijke kleuren. Ook felle kleuren kun je terugvinden in broeken, pakken en t-shirts of blousejes. Voor ieder smaak wat wils.

 

America vintage

America vintage staat voor een open blik naar de wereld, transparantie en het stimuleren van creativiteit. Mode is bij hen geen kledingstuk, maar een houding een manier van denken.

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie van America vintage. Op hun website kun je de gehele collectie bekijken en bestellen. Dus wacht niet te lang, want voor je het weet is jouw favoriete item uitverkocht.