5 backpack tips waardoor je er iedere dag weer anders uitziet

Zodat iedere foto anders lijkt

Als je op reis gaat met een backpack wil je zo min mogelijk meenemen. En tegelijkertijd ook weer zoveel mogelijk. Het is een tweestrijd. Enerzijds wil je gewoon lekker op je gemak in de bus zitten en door de stad drentelen. Aan de andere kant wil jij op iedere foto eruit zien als de nieuwste IT-girl. Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder.

1. It’s all in the details

Overdag loop jij het liefst op je flip flops op het strand of met je witte sneakers door de stad. Vooral op reis wil je vooral comfortabele kleding aan hebben. Als je dan ’s avonds de stad in gaat of ergens uiteten maak jij je fijne outfit gewoon met accessoires en make-up. Draag een stel knappe oorbellen en never underestimate the power of make-up. Al draag jij een simpele denim short met een wit shirt, met accessoires en make-up kom jij keer op keer weer als mooiste uit de bus.

2. Oneindige combinaties

Als je op reis gaat en een aantal weken of zelfs maanden uit een tas moet leven wil je het liefst oneindig veel combinaties dragen. Zorg er dus voor dat je minimalistische kleding meeneemt die je zo vaak als je wil met elkaar kan combineren. Kies dus vooral voor kleuren die allemaal goed bij elkaar passen en neem niet een setje mee dat je niet met andere items kan combineren. En kies dan voor twee fellere kleuren die je hier eenvoudig bij kan combineren.

3. Je favoriete tas

Een toerist pik je er snel uit. De meeste dragen namelijk allemaal een ‘handige’ heuptas. Zoiets is misschien leuk op een festival maar als je op reis gaat wil je toch gewoon je tas meenemen die je het liefst gebruikt en er wél fashionable uitziet. Ook al zijn er nu allemaal leuk heuptasjes, vergeet niet jouw favoriete crossbody mee te nemen. Waarom zou je eigenlijk opeens een andere tas mee willen nemen, dan degene die je altijd draagt?

4. Schoenen zijn alles

Als jij killer shoes draagt is iedere outfit meteen af. Je hoeft echt niet meteen hakken aan te trekken. Tegenwoordig zijn er zoveel knappe comfortabele schoenen, je kan niet eens kiezen. Zorg dat jij een knap paar in je kast hebt liggen, geschikt voor vakantie en waar je uren op wil lopen.

5. Een item en duizend manieren

Er is een item dat je never nooit mag vergeten. Dat jij je portemonnee vergeet, logisch. Maar een sjaal of sarong mag je echt nooit, nooit, nooit vergeten. Je kan namelijk echt alle kanten op met zo’n sjaal. Hierbij mag je kiezen voor een toffe opvallende print, zodat iedere outfit een boost krijgt als je deze draagt.

 

PHOTOCREDITS LAURENBULLENTheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites