Balayage hair: het nieuwe sunkissed haar

Balayage hair is het helemaal! Dit wordt de grootste haartrend voor aankomend seizoen. Het is de perfecte manier als jij je haar op een subtiele manier wilt laten verven. Maar wat is balayage hair precies? Wij vertellen je er alles over…

Balayage hair

Het Franse woord betekent “veeg” of “verven”. Het houdt eigenlijk in dat je haar eruitziet alsof het licht is aangeraakt door de zon. Het wordt gecreëerd door middel van het aanbrengen van wat vegen met lichte tinten aan de oppervlakte van het haar. Dat zorgt voor een sunkissed effect en een knappe frisse look. Daarbij heeft deze kleurtechniek ook nog een groot voordeel: het heeft (naast gewone haarverzorging) bijna geen onderhoud nodig. Je hoeft het namelijk maar eens in de 4 à 5 maanden bij te werken, omdat er bijna geen sprake is van uitgroei.

Haartype

De balayage techniek is geschikt voor elk haartype. Van lang tot kort en van licht tot donker… Door deze trend toe te passen kun je bepalen of je het aan zou durven om eventueel voor een nog lichtere kleur te gaan.

Wij zijn gek op de balayage techniek en kunnen er eigenlijk geen nadelen bij verzinnen. Wat vinden jullie van deze fantastische nieuwe haartrend?