De beauty kleuren die we gaan dragen deze zomer.

Make-up trends voor deze zomer

Je kan weer lekker gaan experimenteren met je make-up. Want voor dit seizoen hebben we weer veel nieuwe trends. Alles mag namelijk weer. Van felle kleuren tot pastel kleuren en van glitter tot holographic there are no rules. Dus zeg maar dag tegen je nude make-up. Maar doe ze niet weg, je kan ze nog heel mooi met deze trends combineren.

Felle kleuren

Wil jij een look creëren met felle kleuren maar wil je niet too much? Ga dan voor een felle eyeliner of lipstick en hou de rest rustig. Naast geel is blauw nu ook de kleur om te gebruiken.

Pastel

Je kan je ooglid in een pastelkleur doen of meerdere. Ik zou zeggen speel lekker met alle kleuren die je hebt liggen creëer zo een look.

Glitter

Jaaa, er mag weer lekker veel glitter op je gezicht. Het makkelijkste is om natuurlijk een prachtige highlighter aan te brengen. Maar wat dacht je van glitterlippen?

 Holographic

Deze trend hebben we te danken aan de obsessie met unicorns. Je kan nu alles wel met een holographic printje vinden, zelfs nagels. En nu is dat dus ook een ding om het op je gezicht aan te brengen. Hiermee shine je de hele dag door.

Deze looks kan je ook heel mooi dragen op een festival. Maar zorg er wel voor dat het goed blijft zitten. Hoe doe je dit? Nou met deze 7 tips.

Zo ga jij nooit meer de fout in.
5 basic make-up tutorials voor iedereen
De 10 meest gemaakte make-up fouten (en hoe je ze oplost!)

PHOTOCREDITS ELIZABETHTheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites