8 irritaties bij steil haar!

Deze irritaties bij steil haar herken jij vast en zeker!

Heb jij steil haar? Super mooi natuurlijk, maar het kan soms ook heel vervelend zijn om die steile lokken in een knappe hairdo te veranderen. Af en toe kan je zo jaloers zijn om vrouwen met een volle bos krullen (of een beetje volume). Maar ja, we always want what we can’t have right?! Voor de straight haired ladies hebben we een paar irritaties op een rijtje gezet die jij vast herkent!

Irritaties bij steil haar

Pluizig haar

Ja, steil haar kán heel mooi zijn.. Maar dan moet je wel gezegend zijn met lokken die ook echt mooi steil blijven. Velen van ons zullen het fenomeen pluizig haar maar al te goed kennen. Staat er een licht windje buiten? Je zet één stap buiten de deur en het is weer zo ver. Die anti-frizz shampoo is in één klap uitgewerkt, jammer hoor.

Het hangt er gewoon bij

Een volle, volumineuze bos staat zeker op jouw verlanglijstje. Maar helaas hangt jouw haar er meer als een sluike boel bij. En die ene dag dat het een beetje wild zit denkt iedereen dat je vergeten bent je haar te borstelen vanochtend.

Niks blijft zitten

Heb je alle blogs weer eens afgestruind voor leuke hairdos? You’ve finally found the one! Vanavond gelijk even uitproberen dan. Het probleem met jouw haar is alleen: de zwaartekracht weet op de een of andere manier toch beter welke hairdo jij wilt. Het blijft dus nooit zitten.

Toch nog even stijlen

Ja, je hebt dan wel steil haar maar dit betekent niet dat het niet steiler kan. Je pakt er maar al te graag de stijltang bij om het toch nog even iets glanzender te maken. De puntjes van je haar zijn er alleen iets minder blij mee.. Hello, gespleten haarpunten! (lees hier de ergste dingen die jij jouw haar aandoet).

Vette boel

Je haar kan zo ongeveer 3 uur mee voordat het verandert in een vet zooitje? We weten dat het beter is om niet elke dag je haar te wassen. Maar come on, dit is ook geen prettig gevoel (maar dit is dé tip om vet haar te voorkomen).

No way(ves)!

Dus, je gaat voor beachy waves today of je zet de krultang erin? Een uur later ben je helemaal happy de peppy met je sexy krullenbos, om 5 minuten later te zien hoe de hele haarboel instort en er meer uitziet als een verzopen katje, bummer! (en zo blijven jouw krullen wel zitten).

Winter

Het is jammer dat die beachy waves niet zijn gelukt, maar de winter is helemaal drama! Statisch haar is your number one irritatie in de winter..

Het groene monster

And last but not least: wanneer jij iemand met iemand met een prachtige bos krullen ziet komt het groene monster naar boven. Je hebt bijna de neiging om die krullen even heel hard steil te trekken. Rustig blijven.. Wist je dat veel vrouwen met krullen juist weer jaloers zijn op jouw steile haar?

Source: Negin Mirsalehi

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites